Yandex Metrica

Diyarbakır'da vahşet: Anne ve kızı katledildi 3 kişi yaralandı

Diyarbakır'da vahşet: Anne ve kızı katledildi 3 kişi yaralandı

Son dakika haberleri... Diyarbakır'da bir otomobile düzenlenen silahlı saldırıda 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Genel

23.01.2024, 19:13

Diyarbakır'da korkunç br vahşet yaşandı. Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesi Buyuransu Mahallesi mevkisinde sürücüsünün kimliği ve plakası henüz öğrenilemeyen bir otomobile silahlı saldırı düzenlendi.

Saldırıda aynı aileden 5 kişi yaralandı. Araçta bulunan baba A.D, oğlu M.D, ve kızı S.D ile G.D, N.D isimli 5 kişi ağır şekilde yaralandı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda 112 sağlık ekibi sevk edildi.

22 Nisan bugün okul var mı? 22 Nisan'da okullar açık mı? 22 Nisan bugün okul var mı? 22 Nisan'da okullar açık... Haberi Görüntüle

ANNE VE KIZI HAYATA TUTUNAMADI

Yaralılar, kentteki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan anne ve kızı G.D., N.D., ve bir kişi yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, diğer yaralıların tedavileri devam ediyor.

Türkiye'nin fay hattı haritası kıpkırmızı! Japon deprem uzmanı o kenti işaret etti: Ciddi fay hattı var! Türkiye'nin fay hattı haritası kıpkırmızı! Japon deprem uzmanı o kenti... Haberi Görüntüle

ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Öte yandan, güvenlik güçleri olayla ilgili geniş çapta inceleme yaparken hayatını kaybedenler otopsisi yapılmak üzere morga kaldırıldı. Güvenlik güçlerince saldırganların yakalanması için çalışma başlatıldı.


Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading