Yandex Metrica

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş bu kez ok attı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş bu kez ok attı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş katıldığı Antalya'da toplu açılış törenine katıldı. Erbaş gençlik merkezinde kılıçlı hutbeyi dillerine dolayanları çıldırtacak yeni görüntüler de verdi. Diyanet İşleri Başkanı bu kez ok attı.

Genel

23.01.2024, 18:18

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş Antalya'da toplu açılış törenine katıldı. Törende camilerin ve gençlik merkezlerinin kendileri için çok önemli olduğunun altını çizdi. “Kim ki Allah için bir mescit yaparsa Allah cennette onun karşılığı bir makamı ona nasip edecektir.” hadisine atıfta bulunan Erbaş, bu camileri yapan bütün hayırseverlerin Allah Resulü'nün müjdesine nail olduğunu ifade etti. 

B sınıfı sürücü ehliyeti olanlar için duyuru: Sadece 3 gün süre verildi! B sınıfı sürücü ehliyeti olanlar için duyuru: Sadece 3 gün... Haberi Görüntüle

DİYANET İŞLERİ BAŞKANI ERBAŞ OK ATTI

Konuşmanın ardından hayırseverlere Kuran-ı Kerim ve plaket verildi. Ardından Ali Erbaş gençlik merkezini ziyaret etti. Diyanet İşleri Başkanı ok ve yayı eline aldı, okçulukta hünerlerini sergiledi. Ali Erbaş'ın maharetini sergilediği halleri renkli anlara sahne oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading