Yandex Metrica

Denetimde ceza yiyip gazetecilerin önünden öfkeyle geçti! Taksi şoförüne bir ceza daha kesildi

Denetimde ceza yiyip gazetecilerin önünden öfkeyle geçti! Taksi şoförüne bir ceza daha kesildi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Kadıköy'de taksilere denetim yapıldı. Denetimde ceza yiyen taksi şoförü öfkeyle gazetecilerin yanından hızla geçti ve kazaya davetiye çıkardı. Bu hareketi nedeniyle taksiciye bir ceza daha yazıldı.

Genel

23.01.2024, 20:09

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından Kadıköy'de taksi şoförlerine yönelik denetimler yapıldı. 

Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL para ve trafikten men cezası! Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL... Haberi Görüntüle

TASKSİ ŞOFÖRÜNE 427 TL CEZA

Denetimlerde taksi şoförlerinin yolcu seçip seçmediği,kısa mesafeli yolcu alıp almadığı ve emniyet kemeri takıp takmadığı kontrol edildi. Denetim esnasında durdurulan ve muayenesinin yapılmadığı ortaya çıkan Doğukan B. isimli taksi şoförüne 427 TL ceza kesildi.

Aylardır aranıyordu! Korhan Berzeng olayında yeni gelişme: Kemikler ona ait olmayabilir! Aylardır aranıyordu! Korhan Berzeng olayında yeni gelişme: Kemikler ona ait... Haberi Görüntüle

KAZAYA DAVETİYE ÇIKARAN TAKSİ ŞOFÖRÜNE BİR CEZA DAHA KESİLDİ

"Beni neden çekiyorsunuz? Eyvah çok ünlüyüm" diyerek direksiyona geçip emniyet kemerini takmayan taksi sürücüsü, basın mensuplarının yanından taksisiyle hızla geçerek kazaya davetiye çıkardı. Bunun üzerine taksiciye saygısızca araç kullanmak ve emniyet kemeri takmamaktan dolayı da toplam 392 TL cezai işlem uygulandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading