Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mehmetçiğin yeni yılını kutladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mehmetçiğin yeni yılını kutladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 33 bin fit yüksekliğindeki Havadan İhbar Kontrol uçağında bulunan Hulusi Akar ile telefon görüşmesi yaptı. Görüşmeden Ege ve Doğu Akdeniz'de seyir halindeki gemilerin personeli ve havadaki uçakların pilotlarına hitap etti.

Genel

04.04.2024, 21:07

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Havadan İhbar Kontrol uçağında bulunan Hulusi Akar ile telefon görüşmesi yaptı. 

Türkiye'nin fay hattı haritası kıpkırmızı! Japon deprem uzmanı o kenti işaret etti: Ciddi fay hattı var! Türkiye'nin fay hattı haritası kıpkırmızı! Japon deprem uzmanı o kenti... Haberi Görüntüle

HULUSİ AKAR 33 BİN FİT YÜKSEKLİKTE GÖREVE KATILDI

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ile "Güney" isimli Havadan İhbar Kontrol uçağının görev uçuşuna katıldı.

Ege, Doğu Akdeniz ve Güneydoğu'da gerçekleşen uçuş sırasında Akar, beraberindeki TSK komuta kademesi ile kara, deniz ve hava unsurlarının faaliyetlerine ilişkin inceleme ve denetleme yaptı.

Okullarda müfredat değişiyor! Merak edilen yeni taslak bugün açıklanacak Okullarda müfredat değişiyor! Merak edilen yeni taslak bugün açıklanacak Haberi Görüntüle

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN MEHMETÇİĞİN YENİ YILINI KUTLADI

Hulusi Akar, uçaktayken, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile telefon görüşmesi yaptı. Görevdeki personele seslenen Erdoğan, görevlerini başarıyla yürütmelerinden dolayı TSK personelini tebrik etti. 

Başarılarının yeni yılda da devam etmesi temennisinde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mehmetçiğini yeni yılını kutladı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading