Yandex Metrica

Çocuk tacizcilerini engellemek isterken katledildi

Çocuk tacizcilerini engellemek isterken katledildi

Haydarcan Kılıçdoğan, Ankara'da tacize uğradıklarını iddia eden 12 ve 13 yaşındaki iki kız çocuğuna yardım etmek isterken iki kişi tarafından öldürüldü.

Genel

23.01.2024, 18:14

Ankara'da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı.

Olay, geçen hafta pazar günü Yenimahalle ilçesi Batıkent semtinde meydana geldi. Kafede doğum gününü kutlayan iki kız çocuğu, dışarıya çıkıp, mahalledeki konsere giden Haydarcan Kılıçdoğan'dan, iki kişinin tacizine uğradıklarını ileri sürerek yardım istedi. Kılıçdoğan, kızları taciz ettiği ileri sürülen ve peşlerinden dışarıya çıkan Mert T. ile Yunus H.’yi uyarınca tartışma çıktı.

Çalışma arkadaşını döve döve öldürdü: Sebebi ise şaşkınlık yarattı! Çalışma arkadaşını döve döve öldürdü: Sebebi ise şaşkınlık yarattı! Haberi Görüntüle

HAYATA TUTUNAMADI

Tartışma kavgaya dönüştü, Kılıçdoğan 6 yerinden bıçaklandı. Çağrılan ambulansla Yenimahalle Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Haydarcan Kılıçdoğan, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL para ve trafikten men cezası! Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL... Haberi Görüntüle

TUTUKLANDILAR

Olayın ardından yakalanıp gözaltına alınan Mert T. ile Yunus H. emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading