Yandex Metrica

Sitede Ara

CHP'lİ Öztrak'ın 'battık bittik' algısına esnaftan ders gibi yanıt

CHP'lİ Öztrak'ın 'battık bittik' algısına esnaftan ders gibi yanıt

Koronavirüs salgınıyla birlikte global çapta yaşanan kriz küreselleşen ekonomileri benzersiz şekilde sarstı. Türkiye, dövizdeki dalgalanmalara rağmen atılan adımlarla büyümede ve ihracatta yukarı yönlü hareket izledi.

Genel

23.01.2024, 18:19

Türkiye koronavirüs salgınının getirdiği ekonomik dalgalanmalara rağmen büyüme ve ihracatta yukarı yönlü pozitif bir hareket izlerken, CHP, battık bittik yaygarası kopararak, ülke yönetilemiyor imajı oluşturmak için algı operasyonlarına hız kesmeden devam ediyor.

THY duyurdu: Tecrübesiz kabin memuru alımı ilanı açıldı! Sadece tek bir şarta dikkat edilecek! THY duyurdu: Tecrübesiz kabin memuru alımı ilanı açıldı! Sadece tek... Haberi Görüntüle

'EKONOMİ MASASI' ŞEHİR ŞEHİR GEZİYOR'

CHP kurmayları ekonomiyi kötülemek için 'Ekonomi Masası' adı altında şehir şehir geziyor. Kurmayların son adresi ise Afyonkarahisar oldu. CHP Sözcüsü Faik Öztrak öncülüğündeki ekip esnaf ziyaretinde büyük bir şok yaşadı. Öztrak ve ekibi hükümeti kötüleyeceklerini düşündükleri esnaftan istediklerini duyamayınca "anlaşıldı" diyerek ziyareti bitirdi.

İsrailli organ şebekesine operasyon: Üç ülke üçgeninde dönen çeteye eş zamanlı baskın! İsrailli organ şebekesine operasyon: Üç ülke üçgeninde dönen çeteye eş... Haberi Görüntüle

'ANLAŞILDI'

"İşler Nasıl?" sorusunu yönelten Faik Öztrak'a esnaf "Hiç sıkıntı yok" yanıtını verdi. "Aşağıdaki yerde satışlar iyi" diyen Öztrak'a esnaf "İç turizme bağlı olduğu için tatillerde onun için güzel bir etki yapıyor" ifadelerini kullandı. Bu kez sözü esnaftan ülkenin gidişatına ilişkin kötü bir laf duymak isteyen CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal aldı. Köksal, "Şeker yüksek biraz değil mi? Fiyat.." sorusunu sorunca esnaf, "Benim de şekerim yüksek, ondan dolayı biraz şekere dikkat etmek gerekiyor" yanıtını verdi. "Anlaşıldı" diyen CHP heyeti olay yerinden ayrıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading