Yandex Metrica

CHP'li fenomen açtı ağzını yumdu gözünü: Vergimi PKK sevdalısı bu kadına meze edenlere lanet olsun

CHP'li fenomen açtı ağzını yumdu gözünü: Vergimi PKK sevdalısı bu kadına meze edenlere lanet olsun

CHP'li sosyal medya ünlülerinden Jahrein lakaplı Ahmet Sonuç, PKK terör örgütü sempatizanı Aynur Doğan'ın Ekrem İmamoğlu'nun kanatları altında İBB imkanlarıyla konser vermesine ateş püskürdü.

Genel

23.01.2024, 19:19

PKK elebaşı Abdullah Öcalan posterleri önünde konser veren, örgüte bağlı kadın teröristlerden Arin Mirkan için sosyal medya hesabında etiket açan şarkıcı Aynur Doğan CHP'yi ortadan ikiye böldü. 

Doğan, Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi sponsorluğunda 28 Mayıs'ta bir konser verecek. İstanbul'daki Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda sahneye çıkacak Aynur Doğan'ın konser duyurusu Irak kuzeyinde 5 şehit haberinin geldiği gün açıklandı. 

Yaşananlar, CHP'li sosyal medya ünlüsü 'Jahrein' rumuzlu Ahmet Sonuç'u çileden çıkardı. Sosyal medya hesabında zehir zemberek ifadelerle yaptığı paylaşımda Jahrein, "Vegimi PKK ve Öcalan sevdalısı bu kadına meze eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Ekrem İmamoğlu'na lanet olsun. Dağda farelere ya da İsveç'te kaçaklara konser vermesi gereken bu kadının Harbiye Açık Hava'da sahne almasını kaldıramıyorum. Çok istiyorsa Canan Kaftancıoğlu evinde dinlesin" ifadelerini kullandı. 

Bu mesaj kısa zamanda binlerce kişi tarafından paylaşılırken Jahrein kendisine tepki gösteren bazı CHP'lilere verdiği cevapta ise daha ağır ifadeler kullandı:

"Tartışmaya açık bir konu yok. Benim profilimde bu kadını ya da bunu sevenleri savunacaklar varsa şimdiden s.ktir olup gitsinler. Tek tek bloklamakla uğraştırmayın beni."

Jahrein lakaplı Ahmet Sonuç'un Ekrem İmamoğlu'nun cumhurbaşkanı adayı olması halinde büyük bir ikileme düşeceği kesin gibi. Zira sosyal medya ünlüsü geçtiğimiz günlerde Erdoğan'ın karşısında 'tuvalet terliği bile olsa ona oy vereceğini' söylemişti. Altılı Masa'da 2023 adayının kim olacağı henüz netlik kazanmış değil. Kemal Kılıçdaroğlu ile Ekrem İmamoğlu arasındaki sürtüşme devam ediyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading