Yandex Metrica

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Manavgat'taki yangın bölgelerini inceledi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Manavgat'taki yangın bölgelerini inceledi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Antalya'nın Manavgat ilçesindeki yangından etkilenen bölgeleri inceledi.

Genel

23.01.2024, 17:44

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, büyük bir kısmı kontrol altına alınan Türkiye'deki orman yangınlarına yönelik "Bugün bir olma günüdür, siyaset yapma günü değildir. Bugün buradaki olaylar üzerinden rant devşirme günü değildir. Bugün su olup yangının üzerine atma günüdür." ifadelerini kullandı.

Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı var Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı... Haberi Görüntüle

VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

Antalya'daki çıkan orman yangını bölgelerinde incelemelerine devam eden Bakan Kurum, Manavgat'taki Gebece Mahallesi'nde sürdürülen yangın söndürme çalışmalarında yer alan itfaiye ekipleri ve vatandaşlarla bir araya geldi. Bazı evlerin yandığı bölgede devam eden hasar tespit çalışmalarını yerinde gözlemleyen Kurum, buradaki tüm eksiklerin beraberce giderileceğini sile getirdi.

Bakan Kurum, kimsenin endişeye kapılmamasını olmamasını isterken sözlerini şöyle sürdürdü: "Biz tüm imkanlarımızla buradayız. Cumhurbaşkanımız tüm süreci yakından takip ediyor. Daha önce sellerde, taşkınlarda, depremlerde ne yaptıysak aynı anlayışla buradaki çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bizim için bir gün, bir saat bile çok önemli. Bu anlayışla çalışıyoruz ve süreci yönetiyoruz. Arkadaşlarımız uyumadan, canlarını tehlikeye atarak mücadele ediyorlar, etmeye de devam edecekler. İnşallah hızlı bir şekilde yaralarımızı saracağız. Olması gereken neyse tüm altyapısıyla üstyapısıyla her şeyi hesap ediyoruz. İnşallah hep birlikte bu afetin de üstesinden geleceğiz."
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading