Yandex Metrica

Ceren Damar cinayetinde tepki çeken gelişme

Ceren Damar cinayetinde tepki çeken gelişme

Ankara'da Ceren Damar'ı öldüren Hasan İsmail Hikmet'in cinayet aleti olarak kullandığı tabancanın mahkeme kararı ile ruhsat sahibi olan babasına teslim edilmesi Damar ailesinin tepki göstermesine sebep oldu.

Genel

23.01.2024, 18:43

Ankara'da öğretim görevlisi olarak çalışan Ceren Damar'ı öldüren Hasan İsmail Hikmet'in kullandığı silah mahkeme kararı ile ruhsat sahibi olan babasına iade edildi. 

Ankara 31. Ağır Ceza Mahkemesi cinayette kullanılan ve emanette tutulan tabancanın ve tabancaya ait 6 merminin iadesi için Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na dilekçe gönderdi. 

B sınıfı sürücü ehliyeti olanlar için duyuru: Sadece 3 gün süre verildi! B sınıfı sürücü ehliyeti olanlar için duyuru: Sadece 3 gün... Haberi Görüntüle

ALINAN KARAR BİR KEZ DAHA YARALADI

Ceren Damar'ın babası Mustafa Damar, alınan karar ile bir kez daha yaralandıklarını ifade etti. 

Baba Damar, "Tabanca, mermileriyle birlikte iade edilirken, bıçak ise müsadere edilmiş. Yasaları anlamakta zorlanıyorum" dedi.

Son dakika: MEB açıkladı! Okullarda yeni müfredat taslağı hazır Son dakika: MEB açıkladı! Okullarda yeni müfredat taslağı hazır Haberi Görüntüle

'SİLAH DEVLETE VERİLEBİLİRDİ'

Avukat Aslı Koçak Arıhan toplumu yaralayan cinayetin işlendiği silahın mülkiyetinin devlete aktarılabileceğini ifade etti. 

Arıhan, "Silahın babaya ait olması nedeniyle babaya teslimi vicdanları zedelemiştir. Oysa ki; baba da silahı ulaşılabilir bir yere koyması nedeniyle bu vahim olaya sebebiyet vermişti" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading