Yandex Metrica

Canlı yayında "FETÖ diye bir örgüt yoktur" dedi! Kim bu Abdurrahim Karslı?

Canlı yayında "FETÖ diye bir örgüt yoktur" dedi! Kim bu Abdurrahim Karslı?

Merkez Partisi Genel Başkanı Abdurrahim Karslı, 15 Temmuz darbe girişimine kalkışarak katliam yapmış FETÖ'yü 'terör örgütü olarak görmediğini' söyledi! Bu pervasızlık karşısında Mehmet Metiner stüdyoyu terk etti, sunucu programı yarıda kesti.

Genel

02.04.2024, 20:44

AKİT TV canlı yayınında dün akşam bir skandal yaşandı. Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yakın isimlerden Prof. Dr. Abdurrahim Karslı, "FETÖ diye bir örgüt yoktur" deyince ortalık bir anda karıştı. 2018 yılında bu yönde attığı bir Tweet mesajını hararetle savunan Merkez Partisi Genel Başkanı Karslı, stüdyodaki konuklardan AK Parti eski milletvekili Mehmet Metiner'i çileden çıkardı. Karslı'ya 15 Temmuz darbe girişimini hatırlatmasına rağmen FETÖ ile ilgili tavrı değişmediğini gören AK Parti'li Metiner, stüdyoyu terk etti. 

Derin Kutu programında Mehmet Metiner, Karslı'nın stüdyo ekranına yansıtılan ve FETÖ'nün terör örgütü olmadığını iddia ettiği 2018 yılındaki Twitter mesajını ilk kez gördüğünü söyledi. "Bu mesajı daha önce görmüş olsaydım buraya gelmezdim" diyen Metiner, Karslı'ya dönerek "FETÖ terör örgütü yok mu yani?" diye sordu. Karslı sözlerinin arkasında olduğunu ifade edince ortam bir anda buz kesti. 

İstanbul'da hareketli dakikalar! Silahlı kuyumcu soyguncu: Bir kişi  vuruldu! İstanbul'da hareketli dakikalar! Silahlı kuyumcu soyguncu: Bir kişi vuruldu! Haberi Görüntüle

BU PERVASIZLIĞIN BİR BEDELİ OLMALI!

Metiner'in stüdyoyu terk etmesinin ardından program sunucusu Sabri Balaman bir soru yöneltti. "Fetullah Gülen terörist midir değil midir?" diye soran Balaman'a Karslı'nın verdiği cevap yine şok etti. Karslı, "Ben ona terörist diyemem" dedi. Sunucu bunun üzerine "Ben özür diliyorum, 251 insanımızın canına mal olmuş alçaklığa ben bu programı yapamayacağımı ifade ediyorum. Ben sizle aynı yayını yapamam" diyerek programı bitirdi.

Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL para ve trafikten men cezası! Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL... Haberi Görüntüle

KİM BU FETÖ AŞIĞI?

Prof. Dr. Abdurrahim Karslı, FETÖ'nün İstanbul Üniversitesi'ndeki yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında 2016 yılında gözaltına alınmış ve sonrasında serbest bırakılmıştı. Devlet içindeki Fetullahçı teröristlerin hükümeti yıkmaya yönelik en bilinen eylemlerinden olan 17/25 Aralık 2013 sonrasında, Temmuz 2014'te kurulan Merkez Parti, o tarihten bu yana FETÖ ilişkisi iddialarıyla tartışmaların odağındaydı. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde Medeni Usûl ve İcra-İflas Hukuku Ana Bilim Dalı Başkanlığını yapmış Abdurrahim Karslı'nın "FETÖ terör örgütü değildir" şeklindeki sözlerinin bir yaptırımı olup olmayacağı merak ediliyor. 

Çalışma arkadaşını döve döve öldürdü: Sebebi ise şaşkınlık yarattı! Çalışma arkadaşını döve döve öldürdü: Sebebi ise şaşkınlık yarattı! Haberi Görüntüle

OĞLU 'PAPARA'NIN SAHİBİ 

Karslı'nın oğlu Ahmed Faruk Karslı'nın da, kurduğu 'Papara' şirketiyle FETÖ'ye maddi destek sağladığı iddia edilmişti. Elektronik finans, nakit transferi ve dijital para merkezli şirkette kumardan elde edilmiş kara paraların sistem üzerinden aklandığı ve bir kısmının örgüte yardım olarak ayrılmakta olduğu ileri sürülmüştü. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading