Yandex Metrica

Caminin minaresi fırtınaya dayanamadı! Mahalle sakinleri tahliye edildi

Caminin minaresi fırtınaya dayanamadı! Mahalle sakinleri tahliye edildi

Rüzgar hızının 105 kilometreye kadar çıktığı Kocaeli'de rüzgarın şiddetine dayanamayan caminin minaresi yan yattı. Herhangi bir zarar gelmemesi için ekipler tarafından bölgede geniş güvenlik önlemleri alındı.

Genel

23.01.2024, 18:23

Kocaeli'de dünden beri şiddetli fırtına etkili oldu. 105 kilometreye kadar ulaşan rüzgar 123 çatıyı uçurdu. 25 ağaç ve direk devrildi, tabelalar uçtu ve su taşkınları meydana geldi. 14 sera ve 6 araç zarar gördü. 2 minare yıkılırken 11 tekne battı. Kocaeli genelinde 195 olay meydana gelirken 2 kişi fırtına sebebiyle hayatını kaybederken 8 kişi yaralandı. 

Görüntüler infial uyandırdı! Bakanlık harekete geçti: Çocuklara Dilan Polat taklidi yaptırılanlara jet soruşturma! Görüntüler infial uyandırdı! Bakanlık harekete geçti: Çocuklara Dilan Polat taklidi... Haberi Görüntüle

MİNARE YAN YATTI

İzmit Arızlı Mahallesi'nde bulunan Arızlı Camii'nin minaresi, dün akşam saatlerinde etkisini artıran fırtınaya dayanamadı. Minarenin yan yattığını gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine AFAD, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler cami çevresinde bulunan evleri tahliye etti. Bölgede ise jandarma ve belediye ekipleri güvenlik önlemleri aldı. 

Kocaeli'nde bulunan Sarıcalar Camisinin minaresi ise tamamen yıkıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading