Yandex Metrica

Burası Sibirya değil Türkiye! Her yer buz kesti termometreler eksi 33'ü gösterdi

Burası Sibirya değil Türkiye! Her yer buz kesti termometreler eksi 33'ü gösterdi

Erzurum'da soğuk havanın etkisiyle kentte araçlar, kapı kilitleri, şadırvanlar ve otobüs durakları buz kesti. Bölgede en düşük sıcaklık ise Erzurum’un Tekman ilçesinde eksi 33 derece olarak ölçüldü.

Genel

22.02.2024, 09:15

Türkiye'nin genelinde soğuk ve karlı hava etkisini göstermeye başladı. Olumsuz hava kouşulları nedniyle birçok ilde eğitime ara verildi. Kararı valilikler duyurdu.

Meteorolojiden 17 il için sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek! Meteorolojiden 17 il için sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek! Haberi Görüntüle

SİBİRYA DEĞİL ERZURUM

Özellikle de Doğu Anadolu Bölgesinde Sibirya soğukları Bölge genelinde her geçen gün düşen hava sıcaklıkları hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Erzurum'da gece saatlerinde hava sıcaklığı sıfırın altında 24 dereceyi görürken, kentte her şey buz kesti.

Aylardır aranıyordu! Korhan Berzeng olayında yeni gelişme: Kemikler ona ait olmayabilir! Aylardır aranıyordu! Korhan Berzeng olayında yeni gelişme: Kemikler ona ait... Haberi Görüntüle

HER YER BUZ KESTİ

Sabah araçlarını çalıştıramayan vatandaşlar uzun uğraşlar verirken, araç camları, şadırvanlar ve kapı kilitleri buzla kaplandı. Çatılarda ise dev buz sarkıtları oluştu.

Çalışma arkadaşını döve döve öldürdü: Sebebi ise şaşkınlık yarattı! Çalışma arkadaşını döve döve öldürdü: Sebebi ise şaşkınlık yarattı! Haberi Görüntüle

HAVA SICAKLIKLARI SIFIRIN ALTINDA

Bölge genelinde dün gece hava sıcaklıkları ise sıfırın altında olmak üzere Ağrı'da 32, Kars'ta 27, Erzurum'da 24, Ardahan'da 16, Bayburt'ta 16, Iğdır'da 8 ve Erzincan'da 7 derece olarak ölçüldü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading