Yandex Metrica

Bulgarlar alışverişi abarttı! Kutu kutu alıp gidiyorlar

Bulgarlar alışverişi abarttı! Kutu kutu alıp gidiyorlar

Türkiye'deki ucuzluğu keşfeden Bulgarlar, Edirne'ye akın akın gelmeye devam ediyor. Eczanelerde yoğunluğa neden olan turistler, çok miktarda ilaç alarak ülkelerine dönüyor.

Genel

23.01.2024, 18:28

Döviz kurundaki dalgalanma sebebiyle Türkiye'deki uygun alışverişi keşfeden turistlerin sayısı artmaya devam ediyor. Araçlarının bagajlarını, market ve giyim mağazalarından yaptıkları ürünlerle dolduran turistlerin en uğrak noktalarından biri de eczaneler oldu.

İstanbul'da trafik çilesinin faturası ağır! Adil Karaismailoğlu açıkladı: Milyarlarca dolar trafikte buhar oldu! İstanbul'da trafik çilesinin faturası ağır! Adil Karaismailoğlu açıkladı: Milyarlarca dolar... Haberi Görüntüle

ASPİRİN İLK SIRADA

Bulgaristan vatandaşlarının en çok aldığı ilaçların başında ise aspirin geliyor. Bilinçsizce kullanıldığı takdirde ölümcül olabileceği açıklanmasına rağmen, korona virüs salgınını önlediği iddiasıyla, Bulgaristan vatandaşları kutu kutu aspirin alıyor. Onlarca kutu aspirin alan Bulgaristan vatandaşları, zaman zaman Edirne'de eczanelerde aspirin bırakmıyor.

Antalya'da huzurevinde saldırı: Ölü ve yaralılar var! Antalya'da huzurevinde saldırı: Ölü ve yaralılar var! Haberi Görüntüle

YOĞUNLUK GİDEREK ARTIYOR

Edirneli Eczane Teknisyeni Sevil Özçelik, Bulgaristan vatandaşlarının yoğunluğunun artarak devam ettiğini söyledi. Özçelik, Bulgaristan vatandaşlarının aspirin başta olmak üzere grip ve ağrı kesici ilaçlar aldıklarını belirtti. Edirneli eczane işletmecisi Ahmet Doktoroğlu da, Bulgaristan vatandaşlarının ciddi anlamda gıda takviyelerine ilgi gösterdiklerini anlattı.

Resmi Gazete'de yayımlanmıştı! Tarih belli oldu: Onu takmayanlar trafiğe çıkamayacak! Resmi Gazete'de yayımlanmıştı! Tarih belli oldu: Onu takmayanlar trafiğe çıkamayacak! Haberi Görüntüle

BULGARCA YAZILAR ASILDI

Edirne'de eczanelerin birçoğu, camlarını ve tabelalarını Bulgarca yazılarla donattı. Korona virüs tedbirlerinin de Bulgarca yazılarla camlara asıldığı görüldü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading