Yandex Metrica

Belediyeden su faturalarını yarı yarıya düşürecek kampanya! Gıda yardımı da var

Belediyeden su faturalarını yarı yarıya düşürecek kampanya! Gıda yardımı da var

Genel

23.01.2024, 20:22

Her geçen gün artan zorlu yaşam koşulları üzerine belediyeler yeni bir destek kapısı açtı. Pek çok vatandaş bu kapsamda su faturaları için uygulanacak indirimden yararlanabilecek.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi ailelere sunulan destek ödemeleri devam ederken bu çerçeveye belediyeler de dahil oldu.

İstanbul'da hareketli dakikalar! Silahlı kuyumcu soyguncu: Bir kişi  vuruldu! İstanbul'da hareketli dakikalar! Silahlı kuyumcu soyguncu: Bir kişi vuruldu! Haberi Görüntüle

YÜZDE 50 İNDİRİM

Farklı illerde farklı projeler uygulanıyor. Bu kapsamda yeni bir proje duyurusu da Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nden geldi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan kampanyaya göre 10 bin ailenin su faturaları yüzde 50 indirimli olacak.

Aylardır aranıyordu! Korhan Berzeng olayında yeni gelişme: Kemikler ona ait olmayabilir! Aylardır aranıyordu! Korhan Berzeng olayında yeni gelişme: Kemikler ona ait... Haberi Görüntüle

12 BİN AİLEYE DÜZENLİ GIDA YARDIMI

Belediyenin bir diğer kampanyası ile de Gıda Bankası üzerinden 12 bin aileye her ay düzenli bir şekilde ücretsiz olarak gıda yardımı yapılacak. Kampanya ile ilgili ayrıntılar belediyenin sosyal medya hesabından açıklandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading