Yandex Metrica

Bebek'te ünlü kafeye silahlı saldırı! Şarkıcı Teoman ölümden döndü

Bebek'te ünlü kafeye silahlı saldırı! Şarkıcı Teoman ölümden döndü

Son dakika gelişmesine göre; İstanbul Beşiktaş'ta bulunan ünlü bir kafeye silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 3 kişi yaralandı. Olay sırasında ünlü sanatçı Teoman'ın da kafede bulunduğu ortaya çıktı.

Genel

23.01.2024, 18:45

Olay, 01.30 sıralarında Bebek Mahallesi Cevdetpaşa Caddesi'ndeki ünlü bir kafede yaşandı.

Akşam saatlerinde kafeye gelen kişi ya da kişiler mekana alınmadı. Saat 01.30 sıralarında tekrar olay yerine gelen kişi ya da kişiler, caddeden kafeye silahlı saldırı düzenledi. Açılan ateş sonucu 2 kafe çalışanı ile 1 çiçekçiyle yaralandı. Silahlı saldırganlar olay sonrası kaçarken ihbar üzerine, olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Antalya'da huzurevinde saldırı: Ölü ve yaralılar var! Antalya'da huzurevinde saldırı: Ölü ve yaralılar var! Haberi Görüntüle

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis ekipleri de ünlü kafe ve çevresinde güvenlik önlemi aldı. Olay yerinde yapılan çalışmalarda yerde çok sayıda kovan bulundu.

Aylardır aranıyordu! Korhan Berzeng olayında yeni gelişme: Kemikler ona ait olmayabilir! Aylardır aranıyordu! Korhan Berzeng olayında yeni gelişme: Kemikler ona ait... Haberi Görüntüle

SALDIRGANLAR OLAY YERİNDEN KAÇTI

Saldırı sırasında kafenin önündeki lüks bir otomobile de mermi isabet etti. Olayla ilgili çalışma başlatan polis, saldırıyı gerçekleştiren kişi veya kişilerin yakalanması için harekete geçti.

7.0 şiddetinde deprem olabilir! Uzmanlar o bölge için uyardı: Yeni fay hattı keşfedildi! 7.0 şiddetinde deprem olabilir! Uzmanlar o bölge için uyardı: Yeni... Haberi Görüntüle

TEOMAN ÖLÜMDEN DÖNDÜ

3 kişinin yaralandığı olay sırasında ünlü sanatçı Teoman'ın da kafede olduğu ortaya çıktı. Teoman, saldırı sonrası aracına binerek olay yerinden ayrıldı.


Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading