Yandex Metrica

Başakşehir'de iki İETT otobüs kafa kafaya çarpıştı! Çok sayıda yaralı var

Başakşehir'de iki İETT otobüs kafa kafaya çarpıştı! Çok sayıda yaralı var

İstanbul'un Başakşehir ilçesinde çarpışan iki İETT otobüsündeki 6 yolcu yaralandı. Kaza nedeniyle yol bir süre trafiğe kapatıldı.

Genel

23.04.2024, 10:33

İstanbul'un Başakşehir ilçesinde metro çalışması nedeniyle tek şeridin kapatıldığı yolda karşı yönlerden gelen iki İETT otobüsü çarpıştı. 

6 YOLCU YARALANDI

Kazada 6 yolcu yaralandı. Sağlık ekiplerinini ilk müdahalesinin ardından yaralılar hastaneye sevk edildi. 

Kaza nedeniyle yol bir süre trafiğe kapatıldı. 

B sınıfı sürücü ehliyeti olanlar için duyuru: Sadece 3 gün süre verildi! B sınıfı sürücü ehliyeti olanlar için duyuru: Sadece 3 gün... Haberi Görüntüle

ESENYURT'TA PARK HALİNDEKİ OTOBÜS KÜLE DÖNDÜ

Aynı gün Esenyurt'ya park halindeki İETT otobüsü alev topuna döndü. 

Motor kısmında yangın çıkan otobüs kısa sürede kullanılamaz hale geldi. İtfaiye ekipleri yangınları söndürürken, 3 otobüse alevlerin sıçramasıyla hasar arttı. 

Yaşanan yangına şahit olan Harun Ocak, “Araçlarımız durakta park halinde bulunuyordu. Biz de içeride oturuyorduk. O sırada araçlardan birinin yandığını gördük, hemen müdahale etmeye çalıştık. Alevler gitgide çoğaldı ve bizim yangın tüplerimiz yetmedi. Yandaki araçlara da sıçradı yangın. Araçların camlarını kırarak kurtardık. Çok şükür herhangi bir can kaybı ve yaralanma olmadı. Bir tek araçlarımız hasar gördü” diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading