Yandex Metrica

Bakan Yardımcısı açıkladı! Sahil Rüzgarı-2 Operasyonları başladı

Bakan Yardımcısı açıkladı! Sahil Rüzgarı-2 Operasyonları başladı

İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı, suç örgütlerine yönelik sürdürülen mücadele çerçevesinde, turizm bölgelerindeki 9 ilde 183 şüpheliye yönelik Sahil Rüzgarı-2 Operasyonu'nun başlatıldığını belirtti. 

Genel

23.01.2024, 18:04

Bilgilendirme toplantısı yapan İçişleri Bakanlığı Sözcüsü İsmail Çataklı açıklamasında, "İlkbahar-yaz operasyonlarında 4 kırmızı, 1mavi, 2 yeşil, 10 turuncu, 17 gri ve 8 liste dışı olmak üzere 39'ü sözde üst düzey toplam 127 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Yurt içindeki terörist sayısı bugün 189’un altına inmiştir." ifadelerini kullandı.

Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı var Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı... Haberi Görüntüle

TOPLAM 95 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Çataklı, geçtiğimiz ay ise 5 sözde üst düzey teröristin de aralarında olduğu toplam 95 teröristin etkisiz hale getirildiğini söyledi. Diğer taraftan bugün sabah saatlerinden itibaren "Sahil Rüzgarı 2" isimli operasyonlara başladıklarını ifade eden Çataklı, 9 ilde eş zamanlı olarak yürütüleceğini ve 183 şahsa yönelik gerçekleşeceğini dile getiridi.

Çataklı, operasyonları İçişleri Bakanlığının koordinesinde Emniyet Genel Müdürlüğü ve Muğla, Antalya, Aydın, Adana, Bursa, Çanakkale, İzmir, Kocaeli ve Mersin illerinin Emniyet Müdürlüklerinin de katılımıyla gerçekleştirileceğine dikkat çekti. Bu çalışma aynı zamanda Turizm hareketliliğinden faydalanmak isteyen suç örgütlerine yönelik olarak da gerçekleştirilecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading