Yandex Metrica

Bakan Koca'dan atama açıklaması! Başvuru sayısını duyurdu

Bakan Koca'dan atama açıklaması! Başvuru sayısını duyurdu

Doktor, uzman doktor ve diş doktorlarının 3. dönem atama kurasına gelen başvuru sayısın belli oldu. Sağlık Bakanı Koca bir günde 2 bin başvurunun geçildiğini bildirdi.

Genel

23.01.2024, 19:44

Doktor, uzman doktor ve diş doktorlarının bir hafta sürecek 3. dönem atama kurasına ilişkin Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan önemyi bir paylaşım geldi. Koca kura için talep toplama sürecinde başvuru sayısının bir günde 2 bini geçtiğini bildirdi.

Türkiye'nin fay hattı haritası kıpkırmızı! Japon deprem uzmanı o kenti işaret etti: Ciddi fay hattı var! Türkiye'nin fay hattı haritası kıpkırmızı! Japon deprem uzmanı o kenti... Haberi Görüntüle

"BİR HAFTA DAHA VAR"

Bakan Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadelere yer verdi: "3. dönem atama kurası ile Bakanlığımızda görev almak isteyen doktor, uzman doktor ve uzman diş doktorları için talep alımı 'http://pbs.saglik.gov.tr'den dün akşam başladı. Sayı, sadece 1 gün içinde 2 bini geçmiş durumda ve önümüzde bir hafta daha var!"

Milli güvenlik dikkate alındı! Valilik duyurdu: Gabar ve Cudi Dağı bölgelerine girmek yasaklandı! Milli güvenlik dikkate alındı! Valilik duyurdu: Gabar ve Cudi Dağı... Haberi Görüntüle

"YAKINDA GÖRECEĞİZ" DEMİŞTİ

Bakan Koca, 22 Eylül'de yapılan Kabine Toplantısı'nın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, sağlıkta "Beyaz Reform" ile adaletin ve her emeğin karşılığının olduğu bir dönemi başlattıklarının altını çizmişti.  Kamuda çalışmanın cazip hale geleceği mesajını veren Koca "Kamuda çalışmanın avantajlı olduğunu herkes görecek. Çok yakında bunu göreceğiz. 1-2 aydan bahsediyorum" demişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading