Yandex Metrica

Amasya Valisi Masatlı: 4 bin TL maaşlı eleman bulamıyorlar

Amasya Valisi Masatlı: 4 bin TL maaşlı eleman bulamıyorlar

Amasya Valisi Mustafa Masatlı, başta mermercilik olmak üzere, kentte çeşitli alanlarda eleman ihtiyacı bulunduğunu ve iyi ücretler sunulduğu halde çalıştıracak kimsenin bulunmadığına dikkat çekti.

Genel

23.01.2024, 18:07

Amasya Valisi Mustafa Masatlı, şehirde bulunan organize sanayi bölgelerinde çeşitli en çok da mermer gibi bazı sektörlerde eleman ihtiyacı olduğunu belirterek, "Mermerde çalışacak eleman bulunmuyor. Yaklaşık 4 bin TL de maaş veriyorlar" dedi. 

Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL para ve trafikten men cezası! Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL... Haberi Görüntüle

'ELEMAN BULAMIYORLAR'

Amasya kent merkezinde düzenlenen muhtarlar taoplantısına katılan ve köylerin sorunlarını dinleyen Vali Masatlı, konuşmasında ziyaret ettiği çeşitli fabrikaların çalıştıracak eleman ihtiyacı olduğunu söyledi. Masatlı, "Hatta ‘bayanlara bile biz iş verebiliriz. Küçük ölçekte, ağır olmayan, bayanların yapabileceği işleri verebiliriz' dediler. Bilginiz olsun. İş arayan varsa gönderin. Şu anda mermerle ilgili ciddi derecede açık var. Eleman bulamıyorlar” ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin gelişerek, değişen bir ülke olmasıyla beraber yaşam standardının da yükseldiğini hatırlatan Vali Masatlı, “Herkes masa başı iş arıyor. Ama öyle değil ki. Bu memlekette her şeye ihtiyaç var. Toplumda her işin bir karşılığı var. Ona da ihtiyaç var. Ama maalesef herkes aynı şeyleri istiyor. Ama bundan dolayı ciddi derecede bizlerde zorlanıyoruz” sözleriyle, iş beğenmeyenlere işaret etti.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading