Yandex Metrica

Altun duyurdu: Genç İstihdam Stratejisi Resmî Gazete'de

Altun duyurdu: Genç İstihdam Stratejisi Resmî Gazete'de

Son dakika haberine göre, İletişim Başkanı Fahrettin Altun, 'Ulusal Genç İstihdam Stratejisi ve Eylem Planı'nın Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından imzalanarak, Resmi Gazete'de yayımlandığını açıkladı.

Genel

23.01.2024, 21:59

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Ulusal Genç İstihdam Stratejisi ve Eylem Planı'nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanarak, >Resmi Gazete'de yayımlandığını açıkladı.

Fahrettin Altun sosyal medya hesabından paylaştığı gönderide, "Gençlerimiz, sahip oldukları potansiyel, azim ve gözlerindeki ışıkla bizlere güven veren, istikbâlimizin teminatıdır. Bu nedenle her bir gencimizin istihdama katılıp potansiyelini gerçekleştirmesi adına büyük bir çalışma başlattık. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan ve Resmi Gazete’de yayımlanan “Ulusal Genç İstihdam Stratejisi ve Eylem Planı“ ile bu doğrultuda gençlerimizin iş gücü piyasasının talepleri doğrultusunda donatılıp istihdam edilmeleri amaçlanmaktadır. Geleceğimiz olan gençlerin istihdamının önündeki engellerin ortadan kaldırılması için, Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın koordinasyonunda, kamu-özel sektör, STK ve üniversiteler ile iş birliği yapılacaktır. Bu kapsamda yürütülecek çalışmalarda ihtiyaç duyulacak her türlü destek ve yardım, ilgili kurum ve kuruluşlarca yerine getirilecek ve alınan kararlara hassasiyetle uyulacaktır. Gençlerimize daha iyi bir istikbal hazırlamak ve geleceğin Türkiye’sini gençlerimizin omuzlarında yükseltmek için Cumhurbaşkanımızın önderliğinde canla başla çalışıyoruz. Her şeyin en iyisini hakeden gençlerimiz için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading