Yandex Metrica

Altun'dan gençlere hatırlatma: Katılım Genç Gelişim programı başlıyor

Altun'dan gençlere hatırlatma: Katılım Genç Gelişim programı başlıyor

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda son başvuru tarihi yaklaşan 'Katılım Genç Gelişim Programı' için gençlere hatırlatma yaptı.

Genel

23.01.2024, 21:58

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda gençlere seslendi.

Son dakika: MEB açıkladı! Okullarda yeni müfredat taslağı hazır Son dakika: MEB açıkladı! Okullarda yeni müfredat taslağı hazır Haberi Görüntüle

GENÇLERE SESLENDİ

Altun, online başvuruları 23 Ağustos'ta başlayan ve 7 Eylül'de sona erecek olan 'Katılım Genç Gelişim Programı' için mesaj yayımladı. Altun mesajında, "Gençlere Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisimizden haberler var. Katılım Genç Gelişim programı başlıyor. Gençlerimizi önemseyen ve insan kaynağı potansiyeline yatırım yapan bu proje hakkında detaylı bilgi için.." diyerek Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi'nin 24 Ağustos'taki duyurusunu paylaştı.

Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi'nin gönderisinde "Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi koordinasyonunda ve İstanbul Finans Merkezi projemiz kapsamında; Katılım Finans alanında insan kaynağı potansiyelini artıracak, küresel rekabete açık yeni yetenekler kazandıracak 'Katılım Genç Gelişim' programı başlıyor." ifadeleri yer alıyor.

Türkiye'nin fay hattı haritası kıpkırmızı! Japon deprem uzmanı o kenti işaret etti: Ciddi fay hattı var! Türkiye'nin fay hattı haritası kıpkırmızı! Japon deprem uzmanı o kenti... Haberi Görüntüle

PROGRAM İKİ AŞAMADAN OLUŞUYOR

"Katılım Genç Gelişim" programı iki aşamadan oluşacak. İlk aşamada, 1.000 kişilik yetenek seçimi ve eğitimi gerçekleştirilerek "Katılım Finans Temel Eğitimi Başarı Sertifikası" verilecek.

İkinci aşamada ise 100 kişilik yetenek seçiminin ve eğitiminin tamamlamasıyla birlikte "İslami Finans Yetenek Başarı Sertifikası (Certified Islamic Finance Talent)" verilerek değerlendirme sürecinin sonunda gelişim programı tamamlanmış olacak.

Eğitim süreci sonrası genç yetenekler "Katılım Finans" alanına özel projeler geliştirecek ve jüri tarafından hayata geçirilmeye uygun görülen en başarılı 3 projenin fikir sahipleri olan genç yetenekler ödüllendirilecek.

"katilimgencgelisim.cbfo.gov.tr" adresinden detaylı bilgi edinilebilecek "Katılım Genç Gelişim” programının takvimi ise şöyle:

"Online başvuru 23 Ağustos-7 Eylül, genel yetenek sınavı 11 Eylül-12 Eylül, aday seçimi 13 Eylül-15 Eylül, 1. Sertifika Programı 18 Eylül-10 Ekim, 2. Sertifika Programı 16 Ekim-7 Kasım, sertifika ve ödül takdimi Aralık 2021."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading