Yandex Metrica

Ali Koç ile Ekrem İmamoğlu barıştı

Ali Koç ile Ekrem İmamoğlu barıştı

Bordo-mavi kravat, forma ve kitap tartışmasında yeni gelişme yaşandı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu bir araya geldi ve aradaki buzlar eridi.

Genel

01.03.2024, 16:06

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, TÜSİAD eski Başkanı Erol Bilecik'in ofisinde bir araya geldi. İkili, aradaki buzları eritti.

Sözcü yazarı Aytunç Erkin, CHP'li İBB Başkanı İmamoğlu ile Ali Koç arasında yaşanan tartışmayı bugünkü köşesine taşıdı. İki ismin eski TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik'in ofisinde bir buluşma gerçekleştirdiğini belirten Aytunç Erkin, 7 Mayıs'ta yaşananların ardından telefon trafiğinin gerçekleştiğini ve 8 Mayıs Pazar günü de Ali Koç ile Ekrem İmamoğlu'nun Fenerbahçe Başkan Vekili, iş insanı Erol Bilecik'in ofisinde bir araya geldiğini belirtti.

Okullarda müfredat değişiyor! Merak edilen yeni taslak bugün açıklanacak Okullarda müfredat değişiyor! Merak edilen yeni taslak bugün açıklanacak Haberi Görüntüle

TÜM KONULAR MASAYA YATIRILDI

Ali Koç ile Ekrem İmamoğlu arasında yapılan görüşmede son günlerde yaşananların masaya yatırıldığı ifade edildi. İkili arasında kravat, kitap, forma konusunun gündeme geldiği öğrenildi. Konuyla ilgili Fenerbahçe ve İBB kaynaklarından herhangi bir resmi açıklama yapılmadı.

Küçülen zıbını sakın atmayın! Bu yöntem sayesinde paranız cebinizde kalacak Küçülen zıbını sakın atmayın! Bu yöntem sayesinde paranız cebinizde kalacak Haberi Görüntüle

''HANGİ ŞEHRİN BELEDİYE BAŞKANISIN''

Hatırlanacağı gibi İBB Başkanı görevine geldiği günlerde kendisine ilk desteği verenlerden biri olan Ali Koç, ''Trabzonlu bazı insanların enteresan özellikleri var. Milli Takım stadımıza maç yapmaya gelir, hocası bordo mavi kravat takar. Şehrin belediye başkanı gelir, Yüksek Divan Kurulu Başkanı'mızı ziyarete gelir bordo mavi kravat takar. Bir de utanmadan bize hakaret edilen kitap hediye ediliyor. Kime ne anlatıyorsunuz? İnşallah şu günler gelmez. Fenerbahçelilerin, İBB Başkanı Sayın İmamoğlu'na hangi şehrin belediye başkanı olduğunu hatırlatma günleri gelmez." demişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading