Yandex Metrica

Sitede Ara

Ali Erbaş müjdeyi verdi! Umre turları 2 yıl aradan sonra başlıyor

Ali Erbaş müjdeyi verdi! Umre turları 2 yıl aradan sonra başlıyor

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, koronavirüs nedeniyle 2 yıldır yapılamayan umre turlarının Ramazan Bayramı'nın ardından yeniden başlayacağını duyurdu.

Genel

23.01.2024, 19:08

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, tüm dünyayı etkisi altına alan ve milyonlarca insanın ölümüne yol açan Kovid-19 salgını nedeniyle 2 yıldır yapılamayan umre turlarının yeniden başlayacağını açıkladı.

Görüntüler infial uyandırdı! Bakanlık harekete geçti: Çocuklara Dilan Polat taklidi yaptırılanlara jet soruşturma! Görüntüler infial uyandırdı! Bakanlık harekete geçti: Çocuklara Dilan Polat taklidi... Haberi Görüntüle

UMRE TURLARI BAYRAMDAN SONRA BAŞLAYACAK

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Twitter'daki hesabından yaptığı açıklamada, "Covid-19 salgını nedeniyle 2 yıldır yapılamayan umre turlarımıza Ramazan Bayramının hemen ardından Şevval umresi ile yeniden başlayacağız İnşallah.

Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı var Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı... Haberi Görüntüle

DETAYLAR PAYLAŞILACAK

19 Nisan’da düzenlenecek olan Bakanlıklar arası Hac ve Umre Kurulunun ardından detayları vatandaşlarımızla paylaşmış olacağız" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading