Yandex Metrica

AK Partili Tevfik Göksu zamma dur dedi! Sübvanse teklifi İBB Meclisi'ne sunuldu

Esenler Belediye Başkanı ve İBB AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, İBB'nin zam kararı sonrası harekete geçti. Geçtiğimiz günlerde yapılan yüzde 40'lık zammın öğrenciler için sübvanse edilmesi teklifini İBB Meclisine sunduklarını ileten Göksu, güzel haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

Genel

23.01.2024, 19:07

CHP'li İBB yönetiminin geçtiğimiz günlerde toplu taşımaya yüzde 40 zam teklifinin kabul edilmesi sonrası İBB AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, bu zammın öğrencilere uygulanmaması için girişimde bulunacaklarını açıklamıştı. 

Diyanet'ten hacı adayları için duyuru: Kafile ve uçuş bilgileri belli oldu! Diyanet'ten hacı adayları için duyuru: Kafile ve uçuş bilgileri belli... Haberi Görüntüle

DAHA ÖNCE DUYURMUŞTU

9 Nisan günü Twitter hesabından açıklama yapan Tevfik Göksu, "evgili gençler sizlere bugün bir müjde vermek için huzurlarınızdayım. İBB şu kullandığınız öğrenci kartına yüzde 40 zam yaptı. Bu yüzde 40 zam sizi okula giderken, kütüphaneye giderken, evinize dönerken birtakım zorluklar ortaya çıkaracak. İstedik ki öğrencilerimiz dersleri ile, Türkiye'nin geleceği ile meşgul olsunlar. Dedik ki, AK Parti olarak, Cumhur İttifakı olarak pazartesi günü İBB Meclisi'ne bir teklif sunalım. Bu yüzde 40'lık zam öğrencilerimiz için geçersiz olsun. Bu zammı da İBB sübvanse etsin. Böylece İETT de zarar etmesin, kazansın. Öğrencilerimiz de kazansın. Hayırlı olsun." ifadelerine yer vermişti.

Hastaneyi birbirine kattı: Gözaltına alınan eşek kaçmaya çalıştı! Hastaneyi birbirine kattı: Gözaltına alınan eşek kaçmaya çalıştı! Haberi Görüntüle

BUGÜN TEKLİF MECLİSE SUNULDU

Bugün sosyal medya hesabından açıklama yapan Tevfik Göksu, daha önce duyurduğu öğrencilere destek teklifini İBB Meclisi'ne sunduklarını belirtti. 

Tevfik Göksu Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "İstanbullu öğrencilerimize verdiğimiz müjdemizi hayata geçiriyoruz. Öğrencilerimizin abonmanlarına ve tek geçişlerine yapılan %40 zammın geri alınarak İETT’nin sübvanse edilmesi teklifimizi İBB Meclisimize sunduk. Hayırlı olsun." ifadelerine yer verdi.  

AK Parti grubunun teklifinin kabul edilmesi halinde öğrenciler eski tarife ile toplu taşıma kullanmaya devam edecek. 


Loading