Yandex Metrica

AK Partili Hamza Dağ'dan Kılıçdaroğlu'na Katar tepkisi! 'Su içer gibi yalan söylüyorsun'

AK Partili Hamza Dağ'dan Kılıçdaroğlu'na Katar tepkisi! 'Su içer gibi yalan söylüyorsun'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Katar'a yönelik 2i5 milyon küçükbaş hayvan ihracatı yapıldığı iddialarına cevap verdi. Kılıçdaroğlu'nun iddialarını yalanlayan Dağ, "Kılıçdaroğlu, su içer gibi, yemek yer gibi yalan söylüyor." diye konuştu.

Genel

23.01.2024, 19:05

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Beyaz TV ekranlarında 'Akılda Kalsın' programında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı. 

Pandemiden bu yana alınan önlemlerle ekonomik olarak rahatlanacağını belirten Dağ, "Dünyanın ilk 10 ekonomisine girmek için çalışmalarımız olacak. Yarınımız bugünden çok daha refahlı olacak." diye konuştu. 

Stokçuluk gündemini değerlendiren Dağ, stokçuluk ile tamamen mücadele edilmesi gerektiğini ifade ederek, "Bu devlet görevi olduğu kadar ahlaki bir mesele. Bu meseleyi daha çok ön plana koymak lazım. Ceza yaptırımı mutlaka olur ama toplumun kültürü bu olmalı. Yapmanız gereken iş; stokla fahiş fiyatla değil, helal para kazanmak." dedi.

Görüntüler infial uyandırdı! Bakanlık harekete geçti: Çocuklara Dilan Polat taklidi yaptırılanlara jet soruşturma! Görüntüler infial uyandırdı! Bakanlık harekete geçti: Çocuklara Dilan Polat taklidi... Haberi Görüntüle

'MUHALEFET SADECE KONUŞUYOR'

Muhafeletin sadece olumsuzluktan beslendiğini hiçbir şey yapmadığını ifade eden Dağ,"20 senedir muhalefet sadece olumsuzlukları söylüyor, hiçbir şey yapmıyor vatandaş da bunu görüyor. Vatandaşımız her şeyi görüyor. Anadolu irfanının gördüğü şey bu... Nerede siyaset yaparsanız yapın, sadece olumsuzlukla muhalefet yaparsanız ya da vatandaşı anlamadan sadece farklı şeyler ortaya koyarsanız vatandaş bunu görür. Bir mesele var ve biz çözmek için mücadele ediyoruz. Birçok krizi aynı anda yaşayan bir dünyada biz ne yapabiliriz ona bakıyoruz" ifadelerine yer verdi. 

İstanbul'da hareketli dakikalar! Silahlı kuyumcu soyguncu: Bir kişi  vuruldu! İstanbul'da hareketli dakikalar! Silahlı kuyumcu soyguncu: Bir kişi vuruldu! Haberi Görüntüle

KILIÇDAROĞLU'NUN KATAR İDDİASI

Kılıçdaroğlu'nun son grup toplantısında söylediği, "Ya Allah aşkına şu Katar aşkından vazgeçin kardeşim ya… İki ay içinde 2,5 milyon küçükbaş hayvanı uçaklarla ihraç ettiler. 2,5 milyon Katar'a gönderdiniz, ucuz et yesinler diye. Bize gelince yüzde 48 ete zam yaptılar. Katar aşkından yüzde 48…" ifadelerine yanıt veren Hamza Dağ şu sözleri kullandı:

Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı var Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı... Haberi Görüntüle

'SU İÇER GİBİ YALAN SÖYLÜYORLAR'

Ana muhalefetin genel başkanı olsam, Türkiye’deki küçükbaş hayvan varlığına bakarım. Türkiye’de küçükbaş hayvan varlığı ne kadar? İki buçuk milyon hayvan ne kadar seferde uçaklarla gider? 4 ayda bu hayvanlar gönderilir mi? Nereden baksanız bu sayı akla, mantığa hiç uymuyor. Kemal Kılıçdaroğlu, su içer gibi, yemek yer gibi yalan söylüyor. Artık yalan onun doğal hali olmuş vaziyette. Bu yalanları defalarca yüzüne söylenmiş olduğu halde bir kızarma da yok yüzünde. Muhalefete bakarız, onlar ne söylüyor takip ederiz. Ama bu tarz şeyleri görünce takibi bırakıyoruz. Esaslı yalanlarını düşünüyorum. Kılıçdaroğlu, ‘AK Partili 100 milletvekili, Bylock’cu’ dedi. Unutmuyoruz, ispatlayacaktı. Birçok yalan söyledi ama özür gelmedi. Genel bir parti politikası halinde yalanı söyleyelim, doğru söylerlerse biz bir yalan daha söyleyelim diyorlar... Kurumlarımız da vatandaşımız da gerçekleri ortaya çıkıyor. CHP Genel Başkanı neredeyse her gün yeni bir yalan ortaya koyuyor. En son yalan da bu. Bakalım bu salı, grup toplantısında ne yalan söyleyecek. Hep beraber görürüz.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading