Yandex Metrica

AK Parti'li Kabaktepe'den İmamoğlu'na tepki! 'İstanbullular bu yaptığınız aymazlığı asla unutmaz'

AK Parti'li Kabaktepe'den İmamoğlu'na tepki! 'İstanbullular bu yaptığınız aymazlığı asla unutmaz'

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, İstanbul'da hayatı olumsuz etkileyen kar yağışı karşısında İBB'nin yetersiz kaldığını belirterek, 'İstanbullular bu ayazın üstesinden gelir ancak, bu yaptığınız aymazlığı asla unutmaz' ifadelerini kullandı.

Genel

23.01.2024, 22:04

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, İstanbul'da etkili olan kar yağışı karşısında Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İBB'nin yetersiz kalmasını sert sözlerle eleştirdi. 

Kabaktepe sosyal medya hesabından paylaştığı video mesajda, kar yağışı sonrası İstanbulluların mağdur olduğunu, İBB tarafından gerekli önlemlerin alınmadığını aktardı. 

İstanbul'un algı, kurgu ile yönetilemeyeceğinin, uzaktan kumanday ile idare edilemeyeceğinin bugün de görüldüğünü ifade eden Kabaktepe, "İBB yönetiminin çöküş öyküsüne şahitlik ediyoruz. Hepimiz biliyoruz ki, bu aziz şehre kar ilk defa yağmıyor. Daha önce de benzer hava muhalefetini gördü İstanbul. Ama ilk defa bu kadar aciz, bu kadar çaresiz kaldı." diye konuştu. 

Kabaktepe kar yağışı için günler önce meteorolojinin uyarı yayınladığını bildirerek, buna rağmen mağduriyetlerin yaşandığını belirtti. 

Hastaneyi birbirine kattı: Gözaltına alınan eşek kaçmaya çalıştı! Hastaneyi birbirine kattı: Gözaltına alınan eşek kaçmaya çalıştı! Haberi Görüntüle

'İSTANBULLULARI TROL İLAN ETTİLER'

Yüzlerce insanın yollarda perişan olduğunu ifade eden Kabaktepe, "İBB yönetimi tarafından, gerekli ve yeterli tedbirlerin alınmaması neticesinde kadın, erkek, çocuk, yaşlı yüz binlerce vatandaşımız yollarda perişan kaldı. Bütün bu sorumsuzluk ve vurdumduymazlık yetmezmiş gibi sırf yaşananlara itiraz ettiler, seslerini çıkardılar diye İstanbullular trol ilan edildi." diye konuştu. 

Milli güvenlik dikkate alındı! Valilik duyurdu: Gabar ve Cudi Dağı bölgelerine girmek yasaklandı! Milli güvenlik dikkate alındı! Valilik duyurdu: Gabar ve Cudi Dağı... Haberi Görüntüle

'İBB YÖNETİMİNİN ŞEHRE HİZMET GİBİ BİR DERDİ YOK'

Yaşananlar CHP'li İBB yönetiminin şehre hizmet diye bir derdinin olmadığını, aksine başka hesaplar peşinde koştuğunu bir kez daha göstermiştir. Sayın İBB yöneticilerine, İBB Başkanına buradan soruyorum, tuzlamanız gereken yolları tuzlamaktan sizleri alıkoyan nedir? Yolda kalan vatandaşlarımıza bir tas çorba, bir bardak su vermekten sizi alıkoyan nedir? Küremeniz gereken karları, küremekten sizi alıkoyan nedir? Beceriksizliğiniz ve yönetim zaafınız nedeniyle trafikte kalan yüz binlerce vatandaşımıza hakaret etme haddini ve hakkını kimden alıyorsunuz.

Milli güvenlik dikkate alındı! Valilik duyurdu: Gabar ve Cudi Dağı bölgelerine girmek yasaklandı! Milli güvenlik dikkate alındı! Valilik duyurdu: Gabar ve Cudi Dağı... Haberi Görüntüle

'İSTANBUL SAHİPSİZ DEĞİLDİR'

İstanbul'un sahipsiz olmadığını belirten Kabaktepe, Biliniz ki, İstanbul sahipsiz değildir. İstanbullular bu ayazın üstesinden gelir ancak bu yaptığınız aymazlığı asla unutmaz." ifadelerini kullandı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading