Yandex Metrica

Ağustos’un son haftasına kadar süreniz var: İstanbul’da trafiğe çıkan araç sahipleri dikkat: Ücret iadesi başladı

Ağustos’un son haftasına kadar süreniz var: İstanbul’da trafiğe çıkan araç sahipleri dikkat: Ücret iadesi başladı

Araç sahiplerini yakından ilgilendiren gelişme var. 31 Ağustos’a kadar iade yapılacak. Konuya ilişkin sosyal medyadan açıklama yapıldı.

Genel

23.01.2024, 21:00

İstanbul’da yaşayan araç sahiplerini yakından ilgilendiren haberde , İspark otopark ödemelerini İstanbulkart ile yapanlara yüzde 10 iade yapacak. İstanbulkart kullanan vatandaşlar otopark ödemesi istanbulkartla yapması halinde yüzde 10 nakit iade kazanacak. Kampanyanın detayları açıklandı.

Son dakika: MEB açıkladı! Okullarda yeni müfredat taslağı hazır Son dakika: MEB açıkladı! Okullarda yeni müfredat taslağı hazır Haberi Görüntüle

İŞTE KAMPANYA KOŞULLARI

İspark otoparklarında İstanbulkart ile yapılan ödemelerin %10’u nakit iade edilecektir.

Bir kullanıcı birden fazla İstanbulkart’ı ile kampanyadan faydalanabilir ancak kampanya boyunca en fazla 150 TL ödüllendirilecek.

Ödül TL, ödeme yapılan İstanbulkart’a talimat olarak yüklenecektir.

Talimat olarak yüklenen ödül TL, İstanbulkart Mobil üzerinden NFC yoluyla ya da herhangi bir yükleme noktasına, otobüs duraklarında yer alan talimat yükleme noktalarına, otobüslerdeki geçiş cihazlarına İstanbulkart dokundurularak tanımlanabilir.Kazanılan ödülün nakit karşılığı talep edilemeyecek.

Ödüllendirme bilgisi İstanbulkart Mobil kullanıcılarına push bildirimi ya da SMS olarak yapılacaktır.

Sistemsel gecikmelerden kaynaklı ödül TL yüklemelerinde oluşabilecek aksaklıklarda BELBİM AŞ müşteri memnuniyeti kapsamında TL ödül yüklemesini en kısa sürede gerçekleştirecektir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading