Yandex Metrica

Adıyaman'da aşı farkındalığı için davul zurnayla yürüdüler

Adıyaman'da aşı farkındalığı için davul zurnayla yürüdüler

Adıyaman'da 21'incisi düzenlenen "Engellilerle Zirvede Nemrut'a Tırmanıyoruz" Projesi çerçevesinde çocuk felci ile Kovid-19 aşısı farkındalığı için toplananlar, davullu zurnalı kortej eşliğinde yürüdü.

Genel

23.01.2024, 18:03

Adıyaman'da bu sene 21'incisi düzenlenen "Engellilerle Zirvede Nemrut'a Tırmanıyoruz" Projesi çerçevesinde gerçekleştirilen etkinlikte, çocuk felci ve Kovid-19 aşısı farkındalığı için davullu zurnalı kortej eşliğinde yürüyüş yapıldı.

Çalışma arkadaşını döve döve öldürdü: Sebebi ise şaşkınlık yarattı! Çalışma arkadaşını döve döve öldürdü: Sebebi ise şaşkınlık yarattı! Haberi Görüntüle

KOVID-19 VE ÇOCUK FELCİ AŞILARINA DİKKAT ÇEKTİLER

Söz konusu organizasyona Türkiye'nin çeşitli illerinden ve bazı ülkelerden katılan engelliler, Mimar Sinan Kültür Parkı önünde toplandı. Hem Kovid-19 aşısı hem de çocuk felci aşısına dikkat çeken yazıların olduğu pankartları taşıyan grup, yürüyüşü Demokrasi Parkı'na kadar sürdürdü.

Koronavirüsle mücadele konusunda şehirde davul ve zurnalarla yürüyüş yapan grup, vatandaşlara aşı olma çağrısı yapıp, bilgilendirici broşürler dağıttı. Engelliler, etkinlik kapsamında yarın UNESCO Dünya Mirası Listesi'ndeki Nemrut Dağı'na tırmanacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading