Yandex Metrica

Adalet Bakanlığı personel alımı ne zaman yapılacak? Adalet Bakanlığı personel alım şartları neler, başvurular nasıl yapılacak?

Adalet Bakanlığı personel alımı ne zaman yapılacak? Adalet Bakanlığı personel alım şartları neler, başvurular nasıl yapılacak?

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ 18 bin 305 personel alımı yapılacağını duyurdu. Açıklamanın ardından iş arayan vatandaşlar başvuruların nasıl yapılacağını ve alımların ne zaman olacağını araştırmaya başladı. Peki, Adalet Bakanlığı personel alımı ne zaman yapılacak? Adalet Bakanlığı personel alım şartları neler, başvurular nasıl yapılacak?

Genel

27.01.2024, 20:31

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ yaptığı açıklamada 18 bin 305 Personel alımı olacağını açıkladı. Yapılan açıklamanın ardından vatandaşlar alımların ne zaman olacağını ve başvuru şartlarını araştırmaya başladı. Başvuruların ne zaman nereden yapılacağı da merak konusu oldu. Peki, Adalet Bakanlığı personel alımı ne zaman yapılacak? Adalet Bakanlığı personel alım şartları neler, başvurular nasıl yapılacak?

Diyanet'ten hacı adayları için duyuru: Kafile ve uçuş bilgileri belli oldu! Diyanet'ten hacı adayları için duyuru: Kafile ve uçuş bilgileri belli... Haberi Görüntüle

"MÜRACAT ŞARTLARI BAKANLIK TARAFINDAN İLAN EDİLECEK"

Bakanlığın yakın zamanda personel alımı yapacağını ifade eden Bozdağ, "Personel Genel Müdürlüğü bünyesinde 9 bin 229, Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürlüğü bünyesinde 8 bin 376, İcra Dairesi Başkanlığı bünyesinde 700 olmak üzere toplam 18 bin 305 personel alımı için ilana çıkıyoruz. Yakında bunların mesleklere göre dağılımı ve müracaat şartları bakanlığımız tarafından ilan edilecek" ifadelerini kullandı.

Son dakika: MEB açıkladı! Okullarda yeni müfredat taslağı hazır Son dakika: MEB açıkladı! Okullarda yeni müfredat taslağı hazır Haberi Görüntüle

BAŞVURU TARİHİ AÇIKLADIN MI?

Adalet Bakanlığı18 bin 305 personel alımına ilişkin başvuru tarihlerini açıklamadı. Personel alımı ile ilgili açıklamalar yapıldıkça haberimiz içinde detaylar yer alacaktır

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading