Yandex Metrica

50 KPSS puanıyla personel alınacak: Mülakat yok! Lise, ön lisans ve lisans mezunları... SON BAŞVURU 21 HAZİRAN

50 KPSS puanıyla personel alınacak: Mülakat yok! Lise, ön lisans ve lisans mezunları... SON BAŞVURU 21 HAZİRAN

İş arayışında olan gençlerin yüzünü güldürecek müjde duyuruldu. Resmi Gazete'de yayımlanan haberle birlikte, KPSS puanı olanlara iş imkanı sunuldu. 158 personel istihdam edileceği pozisyonun detayları ilanda paylaşıldı.

Genel

16.02.2024, 05:40

Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yaşam normale dönmeye devam ediyor. Kahramanmaraş'ta personel alımları başlıyor. 

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi 158 sözleşmeli personel alımı için başvuru şartları açıklandı. 21 Haziran'a kadar devam edecek başvurular için karşılanması gereken şartlar açıklandı.

Aylardır aranıyordu! Korhan Berzeng olayında yeni gelişme: Kemikler ona ait olmayabilir! Aylardır aranıyordu! Korhan Berzeng olayında yeni gelişme: Kemikler ona ait... Haberi Görüntüle

SON BAŞVURU TARİHİ 21 HAZİRAN

7 Haziran tarihinde başlayan başvuru işlemlerinin 21 Haziran'a kadar devam edeceği bildirildi. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, personel eksikliklerini gidermek amacıyla farklı düzeylerdeki mezuniyetlere göre sözleşmeli personel alımı yapacak. İlan edilen kontenjanlara göre lise mezunları için hemşire, büro personeli, engelli büro personeli ve destek personeli gibi pozisyonlar açıldı. 

Ön lisans mezunları sağlık teknikeri, tekniker, güvenlik görevlisi, büro personeli, hasta ve bakım personeli, şoför ve destek personeli gibi kadrolarda işe alınacak.

Lisans mezunları ise hemşire, biyolog, mühendis, büro personeli ve perfüzyonist pozisyonlarına başvurabilecek.

Hastaneyi birbirine kattı: Gözaltına alınan eşek kaçmaya çalıştı! Hastaneyi birbirine kattı: Gözaltına alınan eşek kaçmaya çalıştı! Haberi Görüntüle

GEREKEN ŞARTLAR

Başvuru yapacak adaylar için genel şartlar arasında, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. maddesinde yer alan niteliklere uygun olma şartı bulunuyor. 

Adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları, kamu haklarından mahrum olmamaları, herhangi bir sağlık sorunu bulunmaması, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alması, askerlikle ilişiğinin olmaması ve suç hükümlülüğü bulunmaması gibi şartlar aranıyor.

Özel başvuru şartları arasında ise adayların KPSS puanı ve eğitim düzeyleri gibi özel koşullar yer alıyor. Ayrıca, adayların yaşlı veya emekli aylığı almamaları ve nöbet usülü çalışmalarına engel bir sağlık sorunlarının olmaması gerekiyor.

Küçülen zıbını sakın atmayın! Bu yöntem sayesinde paranız cebinizde kalacak Küçülen zıbını sakın atmayın! Bu yöntem sayesinde paranız cebinizde kalacak Haberi Görüntüle

MÜLAKAT YAPILMAYACAK

Başvurular, KPSS puan sıralamasına göre mülakatsız olarak gerçekleştirilecek. Başvurular, en yüksek puandan en düşük puana doğru sıralanacak ve değerlendirme yapılacak.

Başvuruların şahsen yapılması gerekirken, süreç ilanın Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından en geç 15 gün içerisinde başvuruların kabul edileceği Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı'na başvuru yapılması gerekiyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading