Yandex Metrica

3 Mayıs hava durumu/ Meteoroloji uyardı! Çarşamba günü etkisi altına alacak! O bölgelerde yaşayanlar şemsiyenizi almadan çıkmayın!

3 Mayıs hava durumu/ Meteoroloji uyardı! Çarşamba günü etkisi altına alacak! O bölgelerde yaşayanlar şemsiyenizi almadan çıkmayın!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan değerlendirmeye göre, İstanbul, Ankara ve İzmir'de 3 Mayıs çarşamba günü hava yağışlı olacak. Meteoroloji uzmanı Bünyamin Sürmeli üç ilimiz için beklenen hava durumunu açıkladı.

Genel

23.01.2024, 20:48

Meteoroloji'den yapılan son hava durumu açıklamasına göre, Trakya, Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu Bölgesi, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile Akdeniz'in iç kesimleri yağışlı geçecek. 

B sınıfı sürücü ehliyeti olanlar için duyuru: Sadece 3 gün süre verildi! B sınıfı sürücü ehliyeti olanlar için duyuru: Sadece 3 gün... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE GENELİNDE PARÇALI BULUTLU HAVA HAKİM OLACAK 

Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Trakya kesimi, Batı Karadeniz’in iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu’nun kuzey ve doğusu, İstanbul, Isparta, Osmaniye, Kahramanmaraş, Sinop ve Sivas çevreleri, Ankara'nın kuzey ve batısı, Çankırı'nın batısı, Hatay’ın kıyı kesimleri ile Akdeniz’in Toroslar kesiminin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Görüntüler infial uyandırdı! Bakanlık harekete geçti: Çocuklara Dilan Polat taklidi yaptırılanlara jet soruşturma! Görüntüler infial uyandırdı! Bakanlık harekete geçti: Çocuklara Dilan Polat taklidi... Haberi Görüntüle

ÇARŞAMBA GÜNÜ YAĞMUR GELİYOR 

İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava nasıl olacak? haberglobal Bünyamin Sürmeli açıkladı. 

 İstanbul’da hava parçalı bulutlu, sıcaklık 19 derece. Çarşamba günü bölgesel yağmur geçişleri görülebilir, sıcaklık değişmiyor.

Ankara az bulutlu, güneş görülüyor. Çarşamba günü bulutlar artıyor fakat sıcaklık 17-18 derecelerden 20-21 derecelere çıkacak.

İzmir’de 25 derece sıcaklık ölçülüyor, hava parçalı bulutlu. Çarşamba günü bulutlar artacak. Perşembe günü sağanak yağmur ihtimali var.

Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL para ve trafikten men cezası! Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL... Haberi Görüntüle

2 MAYIS SALI

İSTANBUL: PARÇALI BULUTLU 19/10

ANKARA: AZ BULUTLU 18/3

İZMİR: PARÇALI BULUTLU 25/12

İstanbul'da hareketli dakikalar! Silahlı kuyumcu soyguncu: Bir kişi  vuruldu! İstanbul'da hareketli dakikalar! Silahlı kuyumcu soyguncu: Bir kişi vuruldu! Haberi Görüntüle

3 MAYIS ÇARŞAMBA

İSTANBUL: PARÇALI BULUTLU VE YAĞMURLU 19/11

ANKARA: PARÇALI BULUTLU 21/4

İZMİR: ÇOK BULUTLU 24/15

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading