Yandex Metrica

29. Dönem POMEM sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Mülakat sonuçlarının açıklanacağı tarih belli oldu mu?

29. Dönem POMEM sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Mülakat sonuçlarının açıklanacağı tarih belli oldu mu?

Polis Akademisi Başkanlığına bağlı Polis Meslek Eğitim Merkezlerine alım başvuruları14 - 25 Kasım 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilmişti. Sınava katılan adaylar sonuçların ne zaman hangi tarihte açıklanacağını araştırmaya başladı. Peki, 29. Dönem POMEM sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Mülakat sonuçlarının açıklanacağı tarih belli oldu mu?

Genel

23.01.2024, 20:28

Polis adaylarının merak beklediği 29.dönem POMEM sonuçları ne zaman açıklanacağı adaylar tarafından merak konusu oldu. Adaylar POMEM sonuçlarını arama motorlarında aratmaya başlamış durumda.

B sınıfı sürücü ehliyeti olanlar için duyuru: Sadece 3 gün süre verildi! B sınıfı sürücü ehliyeti olanlar için duyuru: Sadece 3 gün... Haberi Görüntüle

29. DÖNEM POMEM SINAVLARI BİTTİ Mİ?

Pomem sınavları belirlenen adaylara verilen sınav giriş kağıdında yazan tarihler gerçekleşiyor. Sınav tarihi'nin belli oldukran sonra adaylar belirli mülakatlarden geçmektedir. Adaylara gönderilen sınav giriş belgeleri bir nevi tebliğ özelliği taşımaktadır. 

Sınav esnasında elektronik cihazların buludurulması kesninle yasaktır

29. DÖNEM POMEM MÜLAKAT SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

POMEM 29. dönem mülakat sonuçları açıklandı. 29. POMEM Giriş sınavı sonuçları açıklandı. POMEM sonuçları için aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

>29.POMEM SONUÇLARI EKRANI

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading