Yandex Metrica

2023 DİB personel alım sonuçları ne zaman açıklanacak? 2023 DİB personel alım sonuçları nasıl öğrenilir?

2023 DİB personel alım sonuçları ne zaman açıklanacak? 2023 DİB personel alım sonuçları nasıl öğrenilir?

Diyanet İşleri Başkanlığı personel alım sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak konusu olmuş durumda. Başvuruda bulunan adaylar arama motorlarında araştırmalara başladı. Peki, 2023 DİB personel alım sonuçları ne zaman açıklanacak? 2023 DİB personel alım sonuçları nasıl öğrenilir?

Genel

23.01.2024, 20:56

2023 DİB personel alım sonuçlarının ne zaman açılacağı başvuruda bulanan kişiler tarafından merak edilmeye başlandı Başvuruların üzerinden bugün itibarıyla 17 gün geçerken yeni hafta ile birlikte araştırmalar hız kazandı. Peki, 2023 DİB personel alım sonuçları ne zaman açıklanacak? 2023 DİB personel alım sonuçları nasıl öğrenilir?

Milli güvenlik dikkate alındı! Valilik duyurdu: Gabar ve Cudi Dağı bölgelerine girmek yasaklandı! Milli güvenlik dikkate alındı! Valilik duyurdu: Gabar ve Cudi Dağı... Haberi Görüntüle

2023 DİB PERSONEL ALIM SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan yapılan kılavuz açıklamasında konuya ilişkin "Sınavın süreçleri ile ilgili bütün duyurular Başkanlığımızın internet sitesinde ve aynı sitedeki İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü sayfasında ilan edilecektir. Adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

“Sınav Giriş Belgesi” alma ve sınav sonuç öğrenme işlemleri adaylar tarafından “sinav.diyanet.gov.tr” adresi aracılığıyla gerçekleştirilecektir." denildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading