Yandex Metrica

115 personelin katılımıyla terör örgütü üyelerine eş zamanlı operasyon!

115 personelin katılımıyla terör örgütü üyelerine eş zamanlı operasyon!

Mersin'de, terör örgütlerinin gençlik yapılanmasında faaliyet yürüttükleri tespit edilen kişilere yönelik operasyon yapıldı. 

Genel

23.01.2024, 20:16

Mersin'de,115 personelin katılımıyla terör örgütü 8 PKK/KCK-YPG şüphelilerinin yakalanması için operasyon düzenlendi. 
İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, terör örgütü PKK'nın eylem ve faaliyetlerinin deşifresine yönelik çalışma başlattı.

Resmi Gazete'de yayımlanmıştı! Tarih belli oldu: Onu takmayanlar trafiğe çıkamayacak! Resmi Gazete'de yayımlanmıştı! Tarih belli oldu: Onu takmayanlar trafiğe çıkamayacak! Haberi Görüntüle

 PAYLAŞIMLARLA 'SEMPATİZAN' KAZANMAYA ÇALIŞMIŞLAR 

Yapılan çalışmalar neticesinde şüpheliler A.G, C.A. ve H.Ö'nün, örgütün gençlik yapılanmasında faaliyet yürüttüğü ve eylem arayışı içerisinde oldukları tespit edildi. Çalışmalarda, zanlılardan H.D'nin, geçmiş yıllarda örgütün Suriye uzantısı YPG içerisinde faaliyet yürüttüğü ortaya çıktı. 
Şüphelilerden D.E, Y.İ, İ.B. ve F.U'nun, sosyal medyada terör örgütünü özendirici ve sahiplenici paylaşımlar yaparak "sempatizan" kazanmaya çalıştıkları tespit edildi. 

Antalya'da huzurevinde saldırı: Ölü ve yaralılar var! Antalya'da huzurevinde saldırı: Ölü ve yaralılar var! Haberi Görüntüle

DRON DESTEKLİ OPERASYONA 115 PERSONEL KATILDI

Dron destekli yapılan operasyona 115 polis katılımıyla şüphelilerin evine baskın yapıldı. 
Eş zamanlı baskınlarda bazı adreslere "koçbaşı" kullanılarak girildi. Özel harekat polisleri, operasyon yapılan adreslerdeki sokakların giriş ve çıkışlarında uzun namlulu silahlarla geniş güvenlik önlemi aldı. Alınan bilgilere göre, polisin zanlıları yakalamaya yönelik çalışması ve adreslerdeki aramaları sürüyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading