Yandex Metrica

1 saniyede kül oldu kozalaklar bomba gibi patladı

1 saniyede kül oldu kozalaklar bomba gibi patladı

Isparta'nın Sütçüler ilçesinde dün yangın dehşeti yaşandı. Alevler, kozalakların da etkisiyle ormanlık alanda hızla yayıldı. Dehşet anları kameralara böyle yansıdı.

Genel

23.01.2024, 17:44

Türkiye'nin dört bir yanından çıkan orman yangınlarının çoğu kontrol altına alınırken Isparta'dan gelen görüntü dehşete düşürdü.

Isparta'nın Sütçüler ilçesinde Yazılı Kanyon'da saat 11.30 sıralarında çıkan orman yangını devam ediyor. Ekipler yangını söndürmek için havadan ve karadan yoğun bir mücadele veriyor. Yangına 1 uçak, 2 helikopter ve çok sayıda kara unsuru ile müdahale ediliyor. Yangın Çandır köyünde bazı evlere zarar verirken, vatandaşlar yangının yayılmasını engellemek için büyük çaba gösteriyor.

Çalışma arkadaşını döve döve öldürdü: Sebebi ise şaşkınlık yarattı! Çalışma arkadaşını döve döve öldürdü: Sebebi ise şaşkınlık yarattı! Haberi Görüntüle

YANGINI DAHA DA GENİŞLETTİ

Çam ağaçlarından oluşan ormanlık alanda kozalaklar büyük tehlike saçıyor. Yanan kozalaklar farklı bölgelere fırlayarak yangını daha da genişletiyor. Sütçüler ilçesinde bir vatandaş kozalakların yangını nasıl büyüttüğünü görüntüledi.

Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL para ve trafikten men cezası! Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL... Haberi Görüntüle

''HER YER BİR DAKİKADA KÜL OLDU''

Görüntülerde vatandaşların panik anları ve yangına müdahaleleri de görülüyor. Olayı görüntüleyen vatandaş, “Kozalak attı. Her yer bir saniyede yandı. Olaylar bu. Her yer bir dakikada kül oldu” dedi.
Ekiplerin yangına müdahaleleri sürüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading