Yandex Metrica

Sitede Ara

Frank Tyson kimdir? ABD yeni George Floyd olayı! Frank Tyson ne yapmıştı, suçu neydi?

Frank Tyson kimdir? ABD yeni George Floyd olayı! Frank Tyson ne yapmıştı, suçu neydi?

Frank Tyson kimdir? Frank Tyson ne yapmıştı, suçu neydi? ABD'nin Ohio eyaletinde polisin orantısız güç kullanması bir insanın daha hayatını kaybetmesine neden oldu. Frank Tyson polisin dizi ile boğazına bastırması sonucu boğularak hayatını kaybetti. Frank Tyson'ın ölümü ABD'de 2020 yılında polisin boğazına bastırması sonucu nefessiz kalarak hayatını kaybeden George Floyd'un ölümüne benzetildi. 

Gündem

29.04.2024, 12:23

ABD'nin Ohio eyaletinde polis bir şüpheliyi gözaltına alırken bir kez daha orantısız güç uyguladı. Yerde yatan şüpheli  Frank Tyson'ın boynuna bastırması sonucu nefessiz kalan Frank Tyson hayatını kaybetti. 53 yaşında olan Frank Tyson elleri arkadan kelepçeliyken polisin müdahalesi ile hayatını kaybetti. 

Yargıtay'da seçim: Adaylar belli oldu! Erdoğan 5 isim arasından seçecek! Yargıtay'da seçim: Adaylar belli oldu! Erdoğan 5 isim arasından seçecek! Haberi Görüntüle

FRANK TYSON KİMDİR?

Frank Tyson ABD'de yaşamını sürüdürüyordu. 53 yaşında olduğu belirtilen Frank Tyson Ohio'nun Canton bölgesinde 18 Nisan'da trafik kazasına karıştığı ve kaçtığı iddiası ile polisler tarafından gözaltına alınmak istendi. Siyahi Amerikalı polisin boynuna orantısızşekilde bastırması sonucu nefessiz kalarak hayatını kaybetti. 

Frank Tyson'ın ölümü polisin kask kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. 

Bir kafeteryada polisin gözaltına aldığı ve o esnada yere yatırarak ters kelepçe taktığı Tyson'ın polise "Beni öldürmeye çalışıyorlar" dediği kayıtlara yansıdı.

Polisin boynuna orantısız şekilde bastırdığı Frank Tyson "Nefes alamıyorum" dediği anlar da kameraya yansıyor.

Birkaç dakika sonra hareketsiz kalan Frank Tyson'ın öldüğünü anlayan polisler kalp masajı yapmaya başlıyor ve ambulans çağırıyor. 

Tyson hastanede hayatını kaybederken, olaya karışan polislerin soruşturma için açığa alındığı bildirildi.

Görüntüler kısa sürede sosyal medyada yayıldı. 

Frank Tyson'ın ölümü 2020 yılında polis şiddeti sonucu hayatını kaybeden siyahi Amerikalı George Floyd'un ölümüne benzetildi.

Eurovision'da İsrail neden yuhalandı, ne oldu? Eurovision'da İsrail neden yuhalandı, ne oldu? Haberi Görüntüle

GEORGE FLOYD'UN ÖLÜMÜNE BENZETİLDİ

ABD'de 2020 yılında siyahi Amerikalı George Floyd'un polis şiddeti ile hayatını kaybetmesi ülkede protestolara neden olmuştu. George Floyd polislerin boynuna bastırması sonucu boğularak ölmüştü. Bu ölümün ardından ABD'deki ırkçılık ve polis şiddeti haftalarca protesto edilmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Gündem


Loading