Yandex Metrica

Emekli maaşları neden 345 TL düşürüldü? 2024 Nisan ayında eksik maaş mı alınacak? Memur emekli aylığı azaltıldı mı?

Emekli maaşları neden 345 TL düşürüldü? 2024 Nisan ayında eksik maaş mı alınacak? Memur emekli aylığı azaltıldı mı?

Türkiye'de yaklaşık olarak 16 milyon emekli TC vatandaşı bulunuyor. 2 milyon emekli maaşlarında son dakika gelişmesine göre emekli maaşlarında 345 TL'lik bir düşüş yaşandı. Üzücü haberi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan duyurdu. Artık emekliler maaşlarını 345 TL daha az alacak. Peki neden emekli aylıkları, emekli ödemeleri düşürüldü? Milyonlarca emekli, alacakları emekli aylıklarının kaç TL'ye ve neden düştüğünü arama mototlarında araştırmaya başladı. Emekli maaşları CHP yüzünden mi düşürüldü? CHP neden emekli maaşlarını düşürttü? Emekli maaşları neden 345 TL düşürüldü? 2024 Nisan ayında eksik maaş mı alınacak? Emekli maaşları kaç TL'ye düştü?

Ekonomi

26.04.2024, 08:50

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilerin karşısına bu sefer üzücü bir haber ile çıktı. Bakan Işıkhan, ''"İş-Pozitif Adana Tanıtım Programı"nda konuşma gerçekleştirdi.

2 milyon emekli maaşlarında son dakika gelişmesine göre emekli maaşlarında 345 TL'lik bir düşüş yaşandı. Emekliler 2024 Nisan ayında emekli aylıklarını 345 TL daha az alacak. Emekliler neden emekli aylıklarının düşürüldüğünü arama motorlarında araştırmaya başladı. Peki neden emekli maaşları düşürüldü?

Altın bu fiyattan alınır mı? İslam Memiş tarih verdi: Alım fırsatı başlıyor Altın bu fiyattan alınır mı? İslam Memiş tarih verdi: Alım... Haberi Görüntüle

2 MİLYON EMEKLİNİN MAAŞI 345 TL AZALDI

Bakan Işıkhan, ''Maalesef, bu ödemeye ilişkin düzenleme, dün itibarıyla Anayasa Mahkemesi tarafından iptal edilmiştir. İlgili düzenlemenin iptal edilmesi için Anayasa Mahkemesine başvuran ve ödemenin iptaline neden olan CHP'dir. Bu iptal kararı ile ikramiyeden yararlanan 2 milyonu aşkın kamu görevlimizin aylıklarında, maalesef 345 lira azalma meydana gelecektir. Bize göre yanlış olan bu kararla ilgili olarak da gerekli adımları atma noktasında üzerimize düşeni mutlaka yapacağımızı ifade etmek isterim'' ifadelerini kullandı.

Altın fiyatı dip noktasında: 1 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları Altın fiyatı dip noktasında: 1 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları Haberi Görüntüle

HANGİ EMEKLİ VE MEMUR GRUBUNUN MAAŞINDA 345 TL AZALIŞ MEYDANA GELDİ?

2 milyon emeklinin maaşlarında 345 TL düşüş olacağını öğrenen emekliler ''Benim maaşım düşürüldü mü?'' sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki emekli maaşları CHP yüzünden mi düşürüldü? CHP neden emekli maaşlarını düşürttü? Emekli maaşları neden 345 TL düşürüldü? 2024 Nisan ayında eksik maaş mı alınacak? Emekli maaşları kaç TL'ye düştü?

Bankalardan yeni düzenleme! ATM'lerden para çekme işlemleri baştan aşağı değişti! İşte para çekme limiti ve yeni düzenleme detayları... Bankalardan yeni düzenleme! ATM'lerden para çekme işlemleri baştan aşağı değişti!... Haberi Görüntüle

EMEKLİLER NİSAN AYINDA 345 TL EKSİK EMEKLİ AYLIĞI, EMEKLİ MAAŞI MI ALACAK?

Bakan Işıkhan, ''CHP zihniyetinin memurlarımızın, birlikte imzaladığımız toplu sözleşmeyle kazandığı hakları iptal ettirmesi son derece anlaşılmaz bir tutumdur. Ama milletimiz CHP'nin bu tutumuna alışkındır. Daha önce öğrencilere verilen bursları iptal ettiren, memurların toplu görüşme primini iptal ettiren CHP, şimdi de emekçilerimizin kazanımı olan toplu sözleşme ikramiyesini iptal ettirmiştir. Biz hükümet olarak gerek toplu sözleşmeler yoluyla, gerek diğer yasal düzenlemelerle memurlarımızın haklarını geliştirirken, CHP Anayasa Mahkemesine götürerek iptal ettiriyor'' ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Ekonomi


Loading