Yandex Metrica

Altın bu fiyattan alınır mı? İslam Memiş tarih verdi: Alım fırsatı başlıyor

Altın bu fiyattan alınır mı? İslam Memiş tarih verdi: Alım fırsatı başlıyor

Piyasalarda son dönemlerde yaşanan hareketlilik, altın yatırımcılarını tereddüt etti. Altın yatırımcılarının yakından takip ettiği Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yatırımcıların yüzünü güldürecek açıklamalarda bulundu. Memiş, tarih vererek 'Alım fırsatı başlıyor' ifadelerini kullandı.  

Ekonomi

15.05.2024, 01:08

Yatırımcıların yakından takip ettiği Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, FED faiz kararının açıklanmasıyla birlikte piyasada yaşanan dalgalanmalar hakkında yatırımcıları bilgilendirdi.

Kripto para düzenlemesi Meclis'e sunuldu: İşte uygulanacak yaptırım ve cezalar Kripto para düzenlemesi Meclis'e sunuldu: İşte uygulanacak yaptırım ve cezalar Haberi Görüntüle

''MANİPÜLATİF SÖYLEMLER VAR''

İslam Memiş, ''ABD’de son açıklanan enflasyon verisi yüzde 3,5 idi. Enflasyonda düşüşün uzun süreceğini ve iyimser olmadığını açıklayan Powell, biraz kötümser gibiydi. Mayıs-Haziran ayında da kontrölün merkez bankalarında olduğunu unutmamak gerek! 14 Nisan’da başlayan jeopolitik gerilim ile beraber küreselciler istediklerini aldılar. İstedikleri, öngörülemeyen bir para piyasası, manipülatif söylemler ile dalgalanma ve enflasyonun gerilememesi.'' dedi.

Alsak mı bozsak mı? İki ihtimal var diyerek duyurdu! İslam Memiş'ten yatırımcıları şaşırtacak altın yorumu! Alsak mı bozsak mı? İki ihtimal var diyerek duyurdu! İslam... Haberi Görüntüle

BU SORULARIN CEVABINI BİLEN MİLYONER!

“Şimdi herkes kendine şunu sormalı: “Ortadoğu’da yeni bir misilleme olayı yaşanır mı, merkez bankaları bu yıl faiz indirimi yapar mı, enflasyon düşer mi?” Bu soruların cevabı yüzde 50 yüzde 50. Eğer bu soruların cevabını net bilen varsa milyoner olmuştur. Ancak bilmeyip de “şans deyip” pozisyon alanlar bir sabah gözünü ya parkta ya da otel de açacak.

Ben isterim ki, herkes gözünü evinde açıksın. Bunun için de piyasa şartları neyi gerektiriyorsa ona göre pozisyon almak gerek. Beklentiler ne olursa olsun önümüzdeki iki ay yatırımcı için psikolojik bir sınav olacak.

Bu sınavda SABIR ve AÇIKTA KALMAMAK çok önemli olacak.”

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Ekonomi


Loading