Yandex Metrica

Ziraat Bankası'ndan dev kampanya! 100 TL'lik ödeme yapılacak: Tek şart ise...

Ziraat Bankası'ndan dev kampanya! 100 TL'lik ödeme yapılacak: Tek şart ise...

Ziraat Bankası'nın başlattığı yeni kampanyada son gün 30 Nisan. Banka müşterileri Bankkart kredi kartları ile ya da banka kartlarıyla hepsiburadaseyahat.com üzerinden yapılacak tek seferlik 1000 TL ve üzeri uçak bileti alışverişinde 100 TL Bankkart TL kazanacak. Kampanya, 15 Mart ve 30 Nisan 2023 tarihleri arasında geçerli.

Ekonomi

23.01.2024, 20:39

Ziraat Bankası, mobil uygulamaya girene 100 TL veriyor. Kampanyanın son günü ise 30 Nisan! Ziraat Bankası müşterilerine hediye para veriyor. Bankkart için özel olan Hepsiburada Seyahatte 100 TL Bankkart TL para kazanma seçeneği sunuldu. Bankkart kredi kartları ile ya da banka kartlarıyla hepsiburadaseyahat.com üzerinden yapılacak tek seferlik 1000 TL ve üzeri uçak bileti alışverişinde 100 TL Bankkart TL verileceği belirtildi. Kampanyanın 15 Mart  ve 30 Nisan 2023 tarihleri arasında geçerli olduğu açıklandı. 

TPAO'dan enerjide tam bağımsız Türkiye hedefine katkı: Sakarya Gaz Sahası'na Göktepe 1 kuyusu: 60 milyon kişinin ihtiyacı karşılanacak TPAO'dan enerjide tam bağımsız Türkiye hedefine katkı: Sakarya Gaz Sahası'na... Haberi Görüntüle

İŞTE DETAYLAR

Peki kampanyaya nasıl iştirak ediliyor? Kampanya için Bankkart Mobil uygulaması üzerinden, bankkart.com sitesi üzerinden ya da SMS kanalıyla katılım sağlanabilecek. SMS ile kampanyaya katılım sağlamak için Bankada kayıtlı cep telefonu üzerinden HBSEYAHAT yazarak, 4757'ye SMS gönderebileceksiniz. Üstelik SMS ücretsiz.

Kampanya için duyurulan açıklamalarda ise şu ayrıntılar ise şöyle:

Kazanılan Bankkart paralar, Bankkart ile anlaşması olan iş yerleri üzerinde kullanılabilecek. Bir müşterinin kampanyaya katılması en fazla bir kez mümkün olabilecek. Bir müşteri kampanya döneminde en fazla 100 TL Bankkart para kazanabilecek. Ek kart ile yapılmış olan harcamalar da kart sahibinin yani müşterinin harcamalarına  dahil olacaktır.Bankkart, Bankkart Genç ve Bankkart Başak kartları kampanya süresince geçerli olacaktır. Kampanyada bu kart lar kullanılacaktır.Bankkart Business , ücretsiz Bankkart kullanılarak yapılacak işlemler ise kampanya sürecine dahil olmayacaktır. Kampanyaya konu olan işlemin kampanyadan sonra iptal edilmesi durumunda ise verilen hediye bankkart paralar geri alınacaktır. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading