Yandex Metrica

Yapıkredi'den öğrencilere müjde! Son başvuru tarihi 31 Mart

Yapıkredi'den öğrencilere müjde! Son başvuru tarihi 31 Mart

Yapıkredi Bankası bilgisayar ihtiyacı olan öğrenciler için yeni kampanyasını duyurdu. Monster Notebook'tan yapılacak alışverişlerde peşin fiyatına 8 taksit imkanı veriliyor.

Ekonomi

23.01.2024, 19:01

Yapıkredi Bankası'ndan öğrencilere yeni kampanya haberi geldi. 14 ila 31 Mart tarihleri arasında Monster Notebook'un internet sitesinden yapılacak alışverişlerde peşin fiyatına 8 taksit imkanı veriliyor. 

Koton halka arz fonunun kullanım yerleri neler? Koton ne zaman halka arz olacak 2024? Koton halka arz fonunun kullanım yerleri neler? Koton ne zaman... Haberi Görüntüle

KAMPANYA DETAYLARI 

Kampanya kapsamında World’e özel www.monsternotebook.com.tr ‘den yapılacak alışverişlerde peşin fiyatına 8 taksit yapılacaktır.

Kampanya 14-31 Mart 2022 tarihinde geçerlidir.

Kampanyaya www.monsternotebook.com.tr ‘den yapılacak taksitli alışverişler dahildir.

Kampanyaya tüm bireysel Yapı Kredi kredi kartları, Anadolubank Worldcard, Albaraka Wolrdcard’lar ve Vakıfbank Worldcard’lar ile yapılan harcamalar dahildir.

Kampanyaya özel ürün grubuna göre peşin fiyatına taksit yapılacaktır. 

Taksit sayısı kategori bazlı yasal mevzuata göre değişiklik gösterebilir.

BDDK’nın sektör bazındaki taksit kısıtları gereğince; Bireysel kredi kartları ile cep telefonu alışverişleriniz tek çekim, beyaz eşya ürün grupları için 9 taksit, elektronik ürün grupları için 4 taksit; 5000 TL ve altında kalan TV ürün grupları için 9 taksit; tablet ürün grupları için 6 taksit yapılabilmektedir.

Yapı Kredi ve Monster kampanyayı dilediği zaman durdurma hakkına sahiptir.

Yazım hataları bağlayıcı değildir.

World Üye İşyerinin bildirdiği kampanya bilgilerinde meydana gelebilecek hatalardan Yapı Kredi sorumlu tutulamaz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading