Yandex Metrica

Sitede Ara

Yapı Kredi bankasından müşterilerine yılbaşı sürprizi! Hesaplarınızı kontrol edin

Yapı Kredi bankasından müşterilerine yılbaşı sürprizi! Hesaplarınızı kontrol edin

Yılbaşı ruhu, Yapı Kredi’nin kazı kazan uygulamasıyla devam ediyor. 31 Aralık'a kadar World Mobil'den yeni yıla özel kazı kazan kampanyasına katılan Yapı Kredi’liler, 150 TL'ye varan Worldpuan kazanma fırsatı yakalıyor.

Ekonomi

23.01.2024, 18:33

Yeni yıl yaklaştıkça heyecan artıyor. Alışveriş merkezlerinin ve mağazaların dolup taştığı şu günlerde, herkes sevdiklerine en iyi hediyeyi en uygun fiyatlarla alabilmek için seferber oluyor. Kimi alışveriş severler mağaza mağaza gezerken, kimileri de yerinden bile kalkmadan, internetten alışveriş yapmanın tadını çıkarıyor.

Yeni yıl heyecanı ülkenin dört bir yanını sarmışken, vatandaşın bu tatlı telaşına bir sürpriz de bankalardan geliyor. Bazı bankalar yeni yıl için çekiliş düzenlerken, bazıları hediye para veya puan kampanyaları ile yılın son günlerinde vatandaşın yüzünü güldürmeye çalışıyor. O bankaların başında da yılbaşına özel kazıkazan kampanyası ile Yapı Kredi geliyor.

Yapı Kredi’den Tüm Müşterilerine Yeni Yıl Hediyesi Geliyor!
Kampanya yalnızca 10 - 31 Aralık tarihleri arasında geçerli oluyor ve kampanyadan faydalanabilmek için World Mobil’deki "kazı kampanyayı gör" metinli kampanya alanında bulunan görseli kazıyarak kampanya koşullarını görüntülemek gerekiyor.

Altın yükselecek bankalar çökecek! Çılgın tahmin geldi: Ona yatırım yaparsanız kurtulursunuz Altın yükselecek bankalar çökecek! Çılgın tahmin geldi: Ona yatırım yaparsanız... Haberi Görüntüle

KAZI KAZAN KAMPANYASINA NASIL KATILIM ŞARTLARI

Görseli kazıdıktan sonra ayrıca kampanyaya katılmaya gerek kalmıyor. Kampanya detayına yalnıza World Mobil uygulaması üzerinden ulaşılabiliyor. Yapı Kredi müşterilerinin World Mobil uygulamasına giriş yapabilmesi için açık statülü en az 1 adet Yapı Kredi bireysel kredi kartı ya da TLcard’ı olması gerekiyor. Bu koşulları sağlamayan kişiler, Yapı Kredi’nin yılbaşına özel olarak sunduğu kazıkazan kampanyasından faydalanamıyor.

Katılım için gerekli koşulları sağlayan, bir başka deyişle açık statülü bir kredi kartı ya da TL Card’ı bulunan Yapı Kredi müşterilerinin kampanyaya katılmak için uygulama marketleri ya da Yapı Kredi’nin kendi sitesi üzerinden World Mobil İndir butonuna tıklayarak World Mobil’i telefonlarına indirmeleri yeterli oluyor. Şifresi olanlar giriş yaparak kazanmaya başlarken, şifresi olmayanlar Şifre Al/Şifremi Unuttum menüsünden yeni bir şifre oluşturabiliyor. Yapı Kredi, müşterilerini bu yılbaşında da hediyesiz bırakmıyor!

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading