Yandex Metrica

Vedat Bilgin'den son dakika asgari ücret ve EYT bombası! O tarih belli oldu

Vedat Bilgin'den son dakika asgari ücret ve EYT bombası! O tarih belli oldu

Kabine Toplantısı sonrasında soruları yanıtlayan Bakan Bilgin, milyonlarca vatandaşın müjdeli haberler beklediği 2023 asgari ücret, EYT ve sözleşmeli personele kadro verilmesi hususunda çok önemli değerlendirmelerde bulundu. Bilgin, Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun toplanacağı tarih hakkında da bilgi verdi.

Ekonomi

23.01.2024, 20:02

Milyonlarca vatandaş hükümet yetkililerinden gelecek 2023 asgari ücret, EYT ve sözleşmeli personele kadro konularına ilişkin müjdeli haberleri beklerken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Kabine Toplantısı sonrasında önemli açıklamalar yaptı. Asgari Ücret Tespit Komisyonu toplantısının aralık ayında toplanacağını ifade eden Bilgin, vatandaşın cebini rahatlatacak çalışmalar hakkında da bilgi verdi.

Bilgin, alt başlıklara ilişkin şunları söyledi:

Çalışmalar başladı! Siirt'te petrol arama sondajı yapılacak Çalışmalar başladı! Siirt'te petrol arama sondajı yapılacak Haberi Görüntüle

SÖZLEŞMELİ PERSONELE KADRO ÇALIŞMALARI

Kamu kuruluşları ile görüşmelerimiz devam ediyor, görüştüğümüz bir iki konu daha var. Bazı kamu kuruluşlarının talepleri var. Onları ele alıp, onların durumunu inceliyoruz. Sözleşmeliler kapsamında biliyorsunuz 500 bin civarında kişi yer almaktadır.

Vatandaşlar sosyal medya üzerinden anlaştı! Restoran ve kafelere fahiş fiyat boykotu hafta sonu başlatılıyor! Vatandaşlar sosyal medya üzerinden anlaştı! Restoran ve kafelere fahiş fiyat... Haberi Görüntüle

EYT AÇIKLAMASI

Şu anda üzerinde yoğunlaştığımız konu sözleşmeli çalışanlar konusudur. Sözleşmelilerle ilgili talepleri değerlendiriyoruz.

BIST 100 güne yükselişle başladı! 25 Nisan hangi hisse senetleri yükselişte? BIST 100 güne yükselişle başladı! 25 Nisan hangi hisse senetleri... Haberi Görüntüle

ASGARİ ÜCRET

Asgari ücret benim veya herhangi birisinin açıklayacağı bir konu değil. Asgari Ücret Tespit Komisyonunu Aralık ayında toplayacağım, orada hepsini konuşacağız. Bunların hepsi komisyonda konuşulacak konulardır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading