Yandex Metrica

Vakıfbank Kurban Bayramı öncesinde çıtayı yükseltti! Başvuranlara tam 19000 TL ödenecek! Bankaya gitmeye gerek yok

Vakıfbank Kurban Bayramı öncesinde çıtayı yükseltti! Başvuranlara tam 19000 TL ödenecek! Bankaya gitmeye gerek yok

Türkiye'nin en büyük kamu bankalarından biri olan Vakıfbank, müşterilerine 19 bin TL nakit duyurusu yaptı. Bu duyurunun ardından vatandaş mobil bankacılık uygulamsına çöktü. Uygulaması olmayan vatandaşlar ise bankaya başvuru yapmaya gitti.

Ekonomi

12.03.2024, 01:01

Türkiye'nin 3 büyük kamu bankasından biri olan Vakıfbank, ekonomik gelişmeler ekseninde vatandaşlara ucuza kredi veriyor. Üstelik bu krediler, ödeme kolaylığı olması açısından 36 ay vadeli ve 3 ay ertelemeli olarak sunuluyor. Kredi kapsamında 19 bin TL tutarında nakit alınabiliyor. İşte detaylar...

Tüketici kredisi, yurttaşların nakit problemlerine ilişkin en önemli girişimlerden biri olarak önümüze çıkmaktadır. Bu kredi kampanyasına başvuru işlemlerinin gerçekleştirilmesi amacıyla, vatandaşların banka doğrultusunda tespit edilen koşullara makul olması gerekir. Koşulları karşılaşmanız durumunda banka üzerinden kimlik numarası sorgulaması ile totalde 19 bin TL'ye kadar ödeme alabileceksiniz. 

Hayal kırıklığına uğratacak! Ünlü ekonomistten dolar ve altın tahmini Hayal kırıklığına uğratacak! Ünlü ekonomistten dolar ve altın tahmini Haberi Görüntüle

BANKAYA GİTMENİZE GEREK YOK

Banka hesaplarının üzerinden ihtiyaçlarınızı bu şekilde karşılayabilirsiniz. Vakıfbank, Özellikle de koronavirü pandemisi süreci içerisinde vatandaşlara sunmuş olduğu uygun faizli kredi avantajları ve ön plana çıkarken Özellikle de Ramazan Bayramı ile Kurban Bayramı arasında yapmış olduğu 19.000 TL tutarında kredi kampanyasıyla kuyrukların oluşmasına sebep oldu.

Vakıf bankası tarafından verilen 19.000 TL tutarında ödemeyi almak için Vakıf Bankası şubeleri üzerinden müracaat işlemlerinizi yapabileceğiniz gibi diğer tarafları Vakıfbank mobil bankacılık ve internet bankacılığı uygulamaları üzerinden müracaat işlemlerinizi aynı şekilde yapabilirsiniz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading