Yandex Metrica

Uzman isimden kredi notu düşük olanlara müjde! Bunu yapan herkesin kredisi onaylanıyor

Uzman isimden kredi notu düşük olanlara müjde! Bunu yapan herkesin kredisi onaylanıyor

Acil nakit ihtiyacı sebebi ile kredi almak isteyen fakat kredi notu düşük olduğu için başvuruları onaylanmayan vatandaşlara uzmanlardan altın değerinde tavsiyeler geldi. 3 temel tavsiye veren uzmanlar vatandaşlara bu konularda dikkatli olunmasını istedi.

Ekonomi

23.01.2024, 19:16

Bankaların kredi imkanlarından yararlanmak isteyen fakat kredi notunun düşük olması sebebiyle başvurusu onaylanmayan vatandaşlara uzmanlarda altın niteliğinde 3 temel tavsiye geldi. Uzmanlar bu 3 hususa dikkat edilmesi durumunda kredi notunun yükseleceğini belirterek kredi alma ihtimalinin artacağına dikkat çekti. 

İŞTE 3 TEMEL TAVSİYE

Ay sonu geldiğinde herkese külfet olan ekstreler, iki ayrı ödeme seçeneği sunmaktadır. Bu seçeneklerden birisi asgari ödeme, diğeri ise toplam borcu ödeme seçeneğidir. Belirli zaman aralıklarında, asgari ödemeler yapılmasının kredi notuna direkt olarak bir etkisi yoktur. Ancak toplam borcun hiç ödenmemesi ve borcun hep asgari düzey üzerinden hesaba yatırılması, kredi notunun bir süre sonra düşmesine sebep olacaktır. Bu neden ile kredi notunun yükselmesi için borcun tamamının ödenmesi oldukça önemlidir.

Hem limitsiz hem faizssiz kredi! O bankadan müşterisine dev kıyak: Nakit ihtayacı olanlar hemen başvuru yapsın Hem limitsiz hem faizssiz kredi! O bankadan müşterisine dev kıyak:... Haberi Görüntüle

KREDİ NOTUNU SÜREKLİ SORGULAMAYIN

İhtiyaç kredisi ya da diğer kredi türleri için sürekli puan sorgulaması yapan vatandaşların kredi notları, kısa bir süre içerisinde tekrar düşmektedir. Ayrıca puanın düşük olduğunu bilinmesine rağmen yapılan kredi ve kredi kartı başvuruları da kredi notunu düşen diğer faktörlerden birisidir. Bu neden ile düzenli ödeme sürecini tamamlamadan ve borçları sıfırlamadan kredi notu sorgulamasının yapılamaması gerekmektedir.

Milyonlarca ev sahibi dikkat! 5 soruda kira beyannamesinde pişmanlık uygulaması Milyonlarca ev sahibi dikkat! 5 soruda kira beyannamesinde pişmanlık uygulaması Haberi Görüntüle

OTOMATİK ÖDEME TALİMATI 

Günümüzde dijitalleşen teknolojisinde elinde fatura ile ödeme noktalarına giden, sıra bekleyen çok az bir kesim geldi. Daha çok ilgili kurumların resmi internet sitelerinden ya da bankaların mobil uygulamalarından ödenene faturalar, gündelik hayat akışı içerisinde zamandan tasarruf edilmesini ve bankadan bankaya değişmek ile birlikte, fatura ödeme talimatı ile ek faydalara kavuşulmasını sağladı.

Faturaların bankalara verilen otomatik talimatlar aracılığı ile gününden ödenmesi ile ilgili önemli bir detay daha paylaşıldı. Uzmanların yaptıkları açıklamalara göre çalışılan bankaya fatura ödeme talimatının verilmesinin ve düzenli olarak çekim yapılmasının, kredi notunu yükselten önemli ayrıntılardan birisi olduğu bilgisi kaydedildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading