Yandex Metrica

Türkiye'nin gündemine oturdu! Dolar kuru 60 TL'ye yükselecek iddiasına Haluk Özdil'den net yanıt

Türkiye'nin gündemine oturdu! Dolar kuru 60 TL'ye yükselecek iddiasına Haluk Özdil'den net yanıt

Araştırmacı yazar Haluk Özdil, dolar kurunun gideceği noktayla ilgili yeni tahminlerini açıkladı. Dolar kurunun 60 TL olacağını söyleyenlere tepki gösteren Özdil, doların 30 TL olmasının bile mümkün olmadığını belirtti.

Ekonomi

06.02.2024, 23:56

Ünlü ekonomist Haluk Özdil, Ne Var Ne Yok isimli Youtube kanalında dolar ile ilgili yeni tahminlerde bulundu. 

Doların 60 TL olacağını iddia eden sözde ekonomistlere tepki gösteren Haluk Özdil, bunların birileri tarafından fonlandığını söyledi. 

Bugün dolar ve euro alış-satış ne kadar 2024? 23 Nisan dolar, euro, gümüş ne kadar oldu? Bugün dolar ve euro alış-satış ne kadar 2024? 23 Nisan... Haberi Görüntüle

'DOLARIN 60 TL OLMASI İMKANSIZ'

Özdil konuyla alakalı açıklamasında, "Politika faizinin düşürülmesinden kaynaklı bir enflasyon yaşıyoruz. Ocak ayına doğru enflasyonun düşeceğini düşünüyorum. Doların 30 40 lira olacağını söylüyorlar. Birileri bazı partiler ile işbirliği yapıyor. Rant böyle bir şey işte. Nasıl 30 lira nasıl 60 lira olacak? 30 lira olması mümkün değil. 60 lira olması imkansız." sözlerini kaydetti. 

Merkez Bankası açıkladı: TL zorunlu karşılıklara uygulanacak faiz yükseltildi Merkez Bankası açıkladı: TL zorunlu karşılıklara uygulanacak faiz yükseltildi Haberi Görüntüle

'TÜRKİYE DOĞALGAZ SIKINTISI YAŞAMAYACAK'

Diğer yandan açıklamalarında devam eden Özdil, Türkiye’ye Eylül ve Ekim gibi doğalgaz akışı devam edecek. Ama Avrupa büyük sıkıntı yaşayacak. Beni fonlamak için geldiler. Ben reddettim. Ama Türkiye’de satılmış çok" sözlerine yer verdi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading