Yandex Metrica

Tüpe zam mı geldi? Güncel tüp fiyatları ne? Tüp ne kadar oldu?

Tüpe zam mı geldi? Güncel tüp fiyatları ne? Tüp ne kadar oldu?

Tüpe zam mı geldi sorusu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İnternette en çok araştırılanlar arasına giren tüp fiyatları arama motorlarında inceleniyor. 17 Mayıs Salı günü güncel tüp fiyatları araştırılıyor. Peki tüpe zam mı geldi? Güncel tüp fiyatları ne? Tüp ne kadar oldu?

Ekonomi

23.01.2024, 19:16

Tüp fiyatları gündemde yerini aldı. 17 Mayıs Salı günü tüp fiyatları en çok arananlar arasına girdi. Tüpe zam mı geldi diye merak eden vatandaşlar internette araştırma yapıyor. Peki tüpe zam mı geldi? Güncel tüp fiyatları ne? Tüp ne kadar oldu?

Hem limitsiz hem faizssiz kredi! O bankadan müşterisine dev kıyak: Nakit ihtayacı olanlar hemen başvuru yapsın Hem limitsiz hem faizssiz kredi! O bankadan müşterisine dev kıyak:... Haberi Görüntüle

TÜPE ZAM MI GELDİ?

Bu zam sonrası bir yılda mutfak tüpünde fiyat artışı yüzde 141 oldu.

Gabar Cudi ve Kato'nun altı petrol denizi: Peki enerji atılımı sadece Türkiye ile mi sınırlı? İşte Türkiye'nin 2030 adımları... Gabar Cudi ve Kato'nun altı petrol denizi: Peki enerji atılımı... Haberi Görüntüle

GÜNCEL TÜP FİYATLARI NE?

17 Mayıs 2022 Salı günü 12 kilogramlık mutfak tüpüne 10 TL zam geldi. Böylelikle 12 kilogramlık mutfak tüpü fiyatı 311 TL oldu.

12 kilogramlık mutfak tüpü ise 301 TL'den 311 TL'ye çıktı.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading