Yandex Metrica

Trafikte bu kurala uymayanlara dikkat! Denetimde sürücülere 1.506 TL ceza yolda!

Trafikte bu kurala uymayanlara dikkat! Denetimde sürücülere 1.506  TL ceza yolda!

Trafiğe çıkan vatandaşlar için önemli bir açıklama geldi. Trafik ekipleri, sürücülerin daha sağlıklı ve kurallara uygun yolculuk yapması için denetimlerini sıkılaştırmaya başladıklarını açıkladı. Bu kapsamda ise trafikte bu kurala uymayan vatandaşlara 1.506 TL ceza kesileceğini duyurdu.

Ekonomi

05.04.2024, 00:45

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) trafik de vatandaşların sağlıklı bi şekilde ilerlemesi için trafik denetimlerini sıklaştırdıklarını duyurudu. Ancak trafik kurallarını ihlal eden vatandaşlara kural ihlali yağtıklarında 1.506 TL ceza kesileceğini duyurdu.

Araç sahiplerini ilgilendiriyor! Yeni düzenleme 1 Ocak itibarıyla yürürlüğe girecek Araç sahiplerini ilgilendiriyor! Yeni düzenleme 1 Ocak itibarıyla yürürlüğe girecek Haberi Görüntüle

KURALLARA UYMAYANA 1.506 TL CEZA

Birçok sürücü trafikte kurallara uymadığı için kazaya sebebiyet vermeye ve birçok kişi ölümleri yaşanmaya devam ediyor. Geçen yıl 951 TL olan trafik cezaları bu yıl 1.506 TL olarak yeniden güncellendi. 

Bakan Şimşek: Cari açıkta düşüş devam edecek Bakan Şimşek: Cari açıkta düşüş devam edecek Haberi Görüntüle

CEZALARDA İNDİRİM UYGULANIYOR

Ancak birçok farklı cezaya erken ödediğiniz takdirde indirim uygulanması mümkün. 1.506 TL'nin yüzde 25'i ortalama 376 TL civarında ödeniyor. 

İslam Memiş piyasalar alev alacak diyerek duyurdu: O tarihte yer yerinden oynayacak İslam Memiş piyasalar alev alacak diyerek duyurdu: O tarihte yer... Haberi Görüntüle

TRAFİK CEZASINI NEREDEN ÖĞRENEBİLİRİM?

Trafikte kurala uymayarak ceza yediğinizi ise e-Devlet üzerinden sorgulama yaparak öğrenmek mümkün.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Ekonomi


Loading