Yandex Metrica

The Sandbox (SAND) nedir, SAND nasıl alınır?

The Sandbox (SAND) nedir, SAND nasıl alınır?

Bitcoin ve diğer altcoinlerdeki düşüşe rağmen Metaverse projesindeki ortaklığını son dakika açıklamasıyla duyuran The Sandbox rekor üstüne rekor kırmaya başladı. Yatırımcıların dikkatini çeken SAND daha fazla yükselecek mi?

Ekonomi

25.03.2024, 09:05

Diğer coinler ve tokenler düşerken Metaverse ortaklığını açıklayn The Sandbox (SAND) son zamanlarda rekor yükseliş yakaladı. Hali hazırda 7.04 dolar seviyesinden işlem gören coin yeni güne 7 dolar seviyelerinden başlamıştı. 

The Sandbox (SAND) yakaladığı yükseliş oranıyla birlikte kripto para yatırımcılarının dikkatini çekti. 

the sandbox

Fahiş fiyatla mücadelede kararlılık: Kapatma cezası ile karşı karşıyalar! TBMM'de gündeme gelecek Fahiş fiyatla mücadelede kararlılık: Kapatma cezası ile karşı karşıyalar! TBMM'de... Haberi Görüntüle

PARİBU LİSTELEME KARARI ALDI

The Sandbox yükseliş ivmesi yakalamışken bir müjdeli haber de Paribu'dan geldi. Yerli kripto para borsası Paribu SAND'ı listeleme kararı aldı. Kullanıcılar 24 Kasım 14:00 itibariyle yerli borsadan SAND alım satımı gerçekleştirebilecek.

Söz konusu haberlerle birlikte 6 milyar dolar işlem hacmine ulaşan The Sandbox en çok tercih edilen 36. kripto para birimi oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading