Yandex Metrica

Son dakika: ŞOK marketlerden A101 ve BİM'e karşı dev hamle! Fiyatlar sabitlendi

Son dakika: ŞOK marketlerden A101 ve BİM'e karşı dev hamle! Fiyatlar sabitlendi

Son dakika haberleri... ŞOK Marketler, 2023 yılının ilk gününde fiyat sabitleme kampanyasını duyurdu. Kampanyaya göre, ay sonuna kadar ürünlerin maliyetlerinde artış olsa da raflara zam uygulanmayacak. Böylece, Tarım Kredi Kooperatif marketlerin başlattığı 'kaliteli ürün indirimli fiyat' politikası bir markete daha sirayet etmiş oldu.

Ekonomi

08.04.2024, 04:44

Tarım Kredi Kooperatif marketler, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla 1000'den fazla üründe rekor indirimler uygulamış ve kaliteli ürünü ucuz fiyatlardan vatandaşla buluşturmuştu. Tarım Kredi'nin fiyat politikasını bir market daha benimsedi ve tüketiciler 2023'ün ilk gününe mutlu bir haberle başladı.

ŞOK Marketler'den yapılan açıklamaya göre, pirinçten makarnaya, bakliyattan una, çay-kahveden şekere, sıvı yağdan margarine, patatesten soğana bir evin temel ihtiyaçları arasından belirlenen 1000 üründe fiyatlar donduruldu.

Rotayı Cumhurbaşkanı Erdoğan çizecek! Bakan Uraloğlu açıkladı: Türkiye-Irak arasındaki Kalkınma Yolu'nda tarihi adım! Rotayı Cumhurbaşkanı Erdoğan çizecek! Bakan Uraloğlu açıkladı: Türkiye-Irak arasındaki Kalkınma... Haberi Görüntüle

"MÜŞTERİLERİMİZE HOŞ BİR SÜRPRİZ YAPTIK"

Açıklamada görüşlerine yer verilen ŞOK Marketler Üst Yöneticisi (CEO) Uğur Demirel, küresel dalgalanmaların da etkisiyle hem üreticiler hem perakendeciler hem de tüketiciler açısından maliyetlerin ve dolayısıyla fiyatların yükseldiği zorlu bir yılın geride kaldığını belirterek, şunları kaydetti:

"Biz de ŞOK Marketler olarak ülkemizin ekonomisine ve müşterilerimizin bütçesine katkı vermek üzere ocak ayı boyunca 1.000 üründe fiyatlarımızı sabitleme kararı aldık. Her zaman uyguladığımız düşük fiyat politikamızı bu defa ocak ayı boyunca sabitleyerek müşterilerimize yönelik hoş bir sürpriz yaptık. Yani belirlenen 1.000 ürünün maliyetleri artsa da fiyatları ay sonuna kadar sabit kalacak.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz duyurdu:  Emeklilere özel ayrıcalıklar yolda Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz duyurdu: Emeklilere özel ayrıcalıklar yolda Haberi Görüntüle

"BİRLİKTEN BEREKETE" VURGUSU

ŞOK Marketler olarak güvenilir ve kaliteli ürünlerimizi daima en uygun fiyatlarla müşterilerimize ulaştırıyoruz. 81 ile yayılmış olan mağazalarımızda piyasa fiyatlarının altında uyguladığımız fiyat politikamızla enflasyonun baskılanmasında önemli bir görev üstleniyoruz. Şimdiye kadar 'Birlikten Berekete' yaklaşımı ile her zaman ülkemizin, üreticilerimizin ve müşterilerimizin yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Bu kampanya da bunun en güzel örneğidir. Bundan sonra da bundan önce olduğu gibi piyasa fiyatlarının altında, her gün düşük fiyat politikamızla müşterilerimize hizmet vermeye devam edeceğiz."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading