Yandex Metrica

Son dakika: Ne altın ne dolar ne de euro! Borsa yatırımcısı rekorlarla kazanmaya devam ediyor

Son dakika: Ne altın ne dolar ne de euro! Borsa yatırımcısı rekorlarla kazanmaya devam ediyor

Son dakika haberleri... Borsada, Türkiye'nin bilanço ve işlem kapasitesi olarak Türkiye'nin en değerli 100 şirketini bünyesinde barındıran BIST 100 endeksi, haftanın ikinci işlem gününe yüzde 0,68 değer artışıyla başladı. Böylece borsa 4.016,20 puan ile tarihi zirveyi gördü.

Ekonomi

23.01.2024, 20:00

Son dakika haberleri... Borsa İstanbul'da yerli ve yabancı yatırımcının yüzü gülmeye devam ediyor. Dün, kapanış rekoru kırmasının ardından bugün açılış rekoru kıran borsa, tarihi zirvesini 4.016,20 puan ile gördü.

Emekli maaşı hesaplama sistemi değişti: SSK, Bağ-Kur emeklileri bunları bilmeli! İşte yeni sistem... Emekli maaşı hesaplama sistemi değişti: SSK, Bağ-Kur emeklileri bunları bilmeli!... Haberi Görüntüle

ELEKTRİK SEKTÖRÜ KAZANDIRDI

Bankacılık endeksi yüzde 0,75 ve holding endeksi yüzde 0,31 artış kaydetti. Sektör endeksleri arasında en fazla kazandıran yüzde 1,31'le elektrik, tek kaybettiren yüzde 0,22'yle menkul kıymet yatırım ortaklığı oldu.

Fırsatçıların soluğu kesilecek: Fahiş fiyatlara işyeri kapatma cezası! Fırsatçıların soluğu kesilecek: Fahiş fiyatlara işyeri kapatma cezası! Haberi Görüntüle

PİYASALARDA FED'İN FAİZ KARARI BEKLENİYOR

BIST 100 endeksi, dün yükseliş eğiliminde hareket etmesinin ardından yüzde 2,58 artarak 3.978,96 puan ile kapanış rekoru kırdı.

Analistler, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) yarın açıklayacağı faiz kararı öncesi küresel pay piyasalarında temkinli seyrin sürdüğünü söyledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading